Копчений восьминіг
(покроковий рецепт з фото)
Любителям морепродуктів я хочу порекомендувати копченого восьминога - блюдо стане родзинкою будь-якого столу! дивимося рецепт.
Восьминога можна коптити як свіжого, так і замороженого. Для приготування копченого восьминога нам знадобиться Вільхова, грушева або яблунева тріска. Сильно восьминіг НЕ солимо. І взагалі, просто ріжемо і відправляємо в коптильню.
- Восьминіг - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
- Shtepki - За смаком
Ріжемо восьминога на шматки і викладаємо на решітку в коптильню.
На повільному вогні коптимо години 2.
Попереджаю, багато рідини виділяється.
Ось такий копчений восьминіг. Смачного!