Рецепт Копчений восьминіг фото

Копчений восьминіг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Восьминіг
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви копчені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Любителям морепродуктів я хочу порекомендувати копченого восьминога - блюдо стане родзинкою будь-якого столу! дивимося рецепт.

Опис приготування:

Восьминога можна коптити як свіжого, так і замороженого. Для приготування копченого восьминога нам знадобиться Вільхова, грушева або яблунева тріска. Сильно восьминіг НЕ солимо. І взагалі, просто ріжемо і відправляємо в коптильню.

  • Восьминіг - 1 кілограм
  • Спеції - За смаком
  • Shtepki - За смаком
копчений восьминіг - фото крок 1
Ріжемо восьминога на шматки і викладаємо на решітку в коптильню.
копчений восьминіг - фото крок 2
На повільному вогні коптимо години 2.
копчений восьминіг - фото крок 3
Попереджаю, багато рідини виділяється.
копчений восьминіг - фото крок 4
Ось такий копчений восьминіг. Смачного!

Схожі рецепти