Восьминіг на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе вишуканим морським коктейлем в домашніх умовах завдяки цьому простому рецептом приготування восьминога на грилі! Ви зможете здивувати не тільки себе, але і своїх гостей.
Всім відомо про корисні властивості морепродуктів. Якщо приготувати їх на грилі, вони будуть ще і смачніші - можна сказати, універсальна закуска для вечірки або фуршету. Для приготування восьминога на грилі раджу взяти молодих осьминожек. Вони маленькі, їх легше чистити, та й за розміром вони якраз виходять! дивимося рецепт.
- Восьминіг - 0, 5 кілограма
- Перець чилі - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Селера - 1 штука
- Петрушка - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Кабачок - 2 штуки
Якщо восьминоги заморожені, необхідно розморозити їх попередньо і промийте. Обсушити.
Для маринаду: подрібніть зелень, перець, часник, змішайте з маслом і соєвим соусом, замаринуйте восьминогів.
Після того, як восьминоги настоятися годину, обсмажуємо їх на грилі 7 хвилин.
Кабачок ріжемо на кружечки. Теж обсмажуємо на грилі.
А тепер можна і подавати нашого восьминога на грилі: змішуємо з кабачками, солимо і перчимо до смаку, скроплюємо соком лимона.
Смачного!
Смачного!