Рецепт Восьминіг на грилі фото

Восьминіг на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Восьминіг
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Побалуйте себе вишуканим морським коктейлем в домашніх умовах завдяки цьому простому рецептом приготування восьминога на грилі! Ви зможете здивувати не тільки себе, але і своїх гостей.

Опис приготування:

Всім відомо про корисні властивості морепродуктів. Якщо приготувати їх на грилі, вони будуть ще і смачніші - можна сказати, універсальна закуска для вечірки або фуршету. Для приготування восьминога на грилі раджу взяти молодих осьминожек. Вони маленькі, їх легше чистити, та й за розміром вони якраз виходять! дивимося рецепт.

  • Восьминіг - 0, 5 кілограма
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Селера - 1 штука
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Кабачок - 2 штуки
восьминіг на грилі - фото крок 1
Якщо восьминоги заморожені, необхідно розморозити їх попередньо і промийте. Обсушити.
восьминіг на грилі - фото крок 2
Для маринаду: подрібніть зелень, перець, часник, змішайте з маслом і соєвим соусом, замаринуйте восьминогів.
восьминіг на грилі - фото крок 3
Після того, як восьминоги настоятися годину, обсмажуємо їх на грилі 7 хвилин.
восьминіг на грилі - фото крок 4
Кабачок ріжемо на кружечки. Теж обсмажуємо на грилі.
восьминіг на грилі - фото крок 5
А тепер можна і подавати нашого восьминога на грилі: змішуємо з кабачками, солимо і перчимо до смаку, скроплюємо соком лимона.
Смачного!

Схожі рецепти