Рецепт Восьминіг з картоплею фото

Восьминіг з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Морепродукти, Восьминіг
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Найпростіший спосіб приготувати восьминога - це зварити його в киплячій воді. На гарнір підійде звичайний відварну картоплю. Також не варто забувати про соус, який додасть страві пікантності.

Перед вами - простий рецепт, як приготувати восьминога з картоплею. Таким способом готують восьминогів на заході Іспанії, що безумовно додає страві особливого шарму. Якщо вам подобаються гострі страви, спробуйте додати якихось додаткових спецій. Хай щастить!

  • Восьминіг - 1 штука
  • Спеції - За смаком (перець і гвоздика)
  • Овочі для бульйону - За смаком (цибуля, морква, картопля, селера)
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Паприка солодка - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 6 штук
восьминіг з картоплею - фото крок 1
Розморожуємо тушку восьминога.
восьминіг з картоплею - фото крок 2
Варимо простий бульйон з спецій і овочів. Перед тим, як варити восьминога, обдайте його окропом кілька разів. Таким чином ви збережете його шкіру цілої. Далі варіть в бульйоні 25-30 хвилин при мінімальному вогні.
восьминіг з картоплею - фото крок 3
Викладіть восьминога на блюдо. Паралельно слід зварити картоплю.
восьминіг з картоплею - фото крок 4
Зварену картоплю нарізаємо і викладаємо на тарілку, солимо. Кухонними ножицями акуратно нарізаємо восьминога. Подаємо блюдо до столу з простим соусом з оливкової олії і солодкої паприки. Смачного!

Схожі рецепти