Восьминіг з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший спосіб приготувати восьминога - це зварити його в киплячій воді. На гарнір підійде звичайний відварну картоплю. Також не варто забувати про соус, який додасть страві пікантності.
Перед вами - простий рецепт, як приготувати восьминога з картоплею. Таким способом готують восьминогів на заході Іспанії, що безумовно додає страві особливого шарму. Якщо вам подобаються гострі страви, спробуйте додати якихось додаткових спецій. Хай щастить!
- Восьминіг - 1 штука
- Спеції - За смаком (перець і гвоздика)
- Овочі для бульйону - За смаком (цибуля, морква, картопля, селера)
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Паприка солодка - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 6 штук
Розморожуємо тушку восьминога.
Варимо простий бульйон з спецій і овочів. Перед тим, як варити восьминога, обдайте його окропом кілька разів. Таким чином ви збережете його шкіру цілої. Далі варіть в бульйоні 25-30 хвилин при мінімальному вогні.
Викладіть восьминога на блюдо. Паралельно слід зварити картоплю.
Зварену картоплю нарізаємо і викладаємо на тарілку, солимо. Кухонними ножицями акуратно нарізаємо восьминога. Подаємо блюдо до столу з простим соусом з оливкової олії і солодкої паприки. Смачного!