Рецепт Часниковий суп іспанська фото

Часниковий суп іспанська
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі , Часник
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Давайте отримаємо задоволення усіма принадами іспанської національної кухні і приготуємо простий, але дуже смачний часниковий іспанська суп. Інгредієнти дуже прості і бюджетні, але суп - вище всяких похвал!

Опис приготування:

Рецепт іспанського часникового супу я вичитав у книзі про середземноморській кухні. Мене підкупила ідея, що приготувати суп можна практично з нічого - інгредієнтів дуже мало. Якщо вам подобаються страви в іспанському стилі, то цей рецепт - для вас.

Отже, щоб приготувати іспанська часниковий суп, потрібно:

1. Доведіть до кипіння воду з лавровим листям і 2 чайними ложками солі. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте кип'ятити на повільному вогні.

2. Нагріти масло в іншій каструлі на середньому вогні. Додати часник і злегка обсмажити (але не допускати, щоб він став коричневим). Додати кубики хліба. Готувати, часто перемішуючи, щоб уникнути підгоряння часнику, ще 2-3 хвилини на середньому вогні. Додати паприку і перемішати.

3. Додайте киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додавайте сіль у міру необхідності. Видаліть лавровий лист.

4. Яйця гарненько збийте вінчиком. Однією рукою тонкою цівкою вводите в суп збиті яйця, а іншою рукою активно перемішуйте, щоб яйця не загусли. Як тільки всі яйця будуть введені в суп, знімаємо суп з вогню і негайно подаємо.

Готово!

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 8 зубчиків
  • Хліб білий черствий - 50 грам
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Яйця - 3 штуки
Рецепт іспанського часникового супу я вичитав у книзі про середземноморській кухні. Мене підкупила ідея, що приготувати суп можна практично з нічого - інгредієнтів дуже мало. Якщо вам подобаються страви в іспанському стилі, то цей рецепт - для вас.

Отже, щоб приготувати іспанська часниковий суп, потрібно:

1. Доведіть до кипіння воду з лавровим листям і 2 чайними ложками солі. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте кип'ятити на повільному вогні.

2. Нагріти масло в іншій каструлі на середньому вогні. Додати часник і злегка обсмажити (але не допускати, щоб він став коричневим). Додати кубики хліба. Готувати, часто перемішуючи, щоб уникнути підгоряння часнику, ще 2-3 хвилини на середньому вогні. Додати паприку і перемішати.

3. Додайте киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додавайте сіль у міру необхідності. Видаліть лавровий лист.

4. Яйця гарненько збийте вінчиком. Однією рукою тонкою цівкою вводите в суп збиті яйця, а іншою рукою активно перемішуйте, щоб яйця не загусли. Як тільки всі яйця будуть введені в суп, знімаємо суп з вогню і негайно подаємо.

Готово!

Схожі рецепти