Часниковий суп іспанська
(покроковий рецепт з фото)
Давайте отримаємо задоволення усіма принадами іспанської національної кухні і приготуємо простий, але дуже смачний часниковий іспанська суп. Інгредієнти дуже прості і бюджетні, але суп - вище всяких похвал!
Рецепт іспанського часникового супу я вичитав у книзі про середземноморській кухні. Мене підкупила ідея, що приготувати суп можна практично з нічого - інгредієнтів дуже мало. Якщо вам подобаються страви в іспанському стилі, то цей рецепт - для вас.
Отже, щоб приготувати іспанська часниковий суп, потрібно:
1. Доведіть до кипіння воду з лавровим листям і 2 чайними ложками солі. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте кип'ятити на повільному вогні.
2. Нагріти масло в іншій каструлі на середньому вогні. Додати часник і злегка обсмажити (але не допускати, щоб він став коричневим). Додати кубики хліба. Готувати, часто перемішуючи, щоб уникнути підгоряння часнику, ще 2-3 хвилини на середньому вогні. Додати паприку і перемішати.
3. Додайте киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додавайте сіль у міру необхідності. Видаліть лавровий лист.
4. Яйця гарненько збийте вінчиком. Однією рукою тонкою цівкою вводите в суп збиті яйця, а іншою рукою активно перемішуйте, щоб яйця не загусли. Як тільки всі яйця будуть введені в суп, знімаємо суп з вогню і негайно подаємо.
Готово!
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 8 зубчиків
- Хліб білий черствий - 50 грам
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
Отже, щоб приготувати іспанська часниковий суп, потрібно:
1. Доведіть до кипіння воду з лавровим листям і 2 чайними ложками солі. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте кип'ятити на повільному вогні.
2. Нагріти масло в іншій каструлі на середньому вогні. Додати часник і злегка обсмажити (але не допускати, щоб він став коричневим). Додати кубики хліба. Готувати, часто перемішуючи, щоб уникнути підгоряння часнику, ще 2-3 хвилини на середньому вогні. Додати паприку і перемішати.
3. Додайте киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додавайте сіль у міру необхідності. Видаліть лавровий лист.
4. Яйця гарненько збийте вінчиком. Однією рукою тонкою цівкою вводите в суп збиті яйця, а іншою рукою активно перемішуйте, щоб яйця не загусли. Як тільки всі яйця будуть введені в суп, знімаємо суп з вогню і негайно подаємо.
Готово!