Рецепт Іспанська паелья з куркою фото

Іспанська паелья з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви збираєтеся приготувати ситне, але разом з тим легке блюдо, то дивіться, як приготувати паелью з куркою, смак якої сподобається всім. А запах, доноситься з кухні, запросити всіх до крісла.

Опис приготування:

Перед вами рецепт паельї з куркою, який нікого не залишить байдужим. Смачна і поживна, вона обрадує ваших гостей і стане частим блюдом на вашому столі. Приготувати в домашніх умовах паелью зовсім нескладно. Інгредієнти для неї доступні. Принадність її ще й в тому, що вона стає тільки краще на другий день після приготування.

  • Мал - 250 грам
  • Бульйон курячий - 2 склянки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Куряче філе - 200 грам
  • Ковбаска копчена - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Горох заморожений - 70 грам
  • Кукурудза консервована - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
іспанська паелья з куркою - фото крок 1
1. Замочіть рис. Цибулю і моркву наріжте невеликими кубиками. Візьміть болгарський перець кількох кольорів і дрібно поріжте. Обсмажте цибулю на сковороді з розігрітим маслом, додайте моркву, солодкий перець. У центр сковорідки покладіть цілу, нечоіщеную головку часнику, поріжте петрушку і додайте до овочів. Туди ж відправте нарізану курку. Гасіть все 8-10 хвилин. Потім додайте помідор, пропущений через сито або м'ясорубку.
іспанська паелья з куркою - фото крок 2
2. Попередньо замочений рис потрібно додати до решти інгредієнтів через пару хвилин після помідора. Після рису покладіть в сковороду кукурудзу, зелений горошок.
іспанська паелья з куркою - фото крок 3
3. До інгредієнтів на сковорідці додайте порізану шматочками ковбасу. Залийте гарячим бульйоном, приправленим куркумою. Накрийте кришкою, обернувши її рушником. Томіть блюдо на слабкому вогні не більше 20 хвилин.
іспанська паелья з куркою - фото крок 4
4. Готову паелью зніміть з вогню. Дайте їй можливість настоятися протягом 10 хвилин. Перед подачею до столу посипте блюдо дрібно нарізаною петрушкою і посічений часником. Смачного!

Схожі рецепти