Іспанська паелья з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви збираєтеся приготувати ситне, але разом з тим легке блюдо, то дивіться, як приготувати паелью з куркою, смак якої сподобається всім. А запах, доноситься з кухні, запросити всіх до крісла.
Перед вами рецепт паельї з куркою, який нікого не залишить байдужим. Смачна і поживна, вона обрадує ваших гостей і стане частим блюдом на вашому столі. Приготувати в домашніх умовах паелью зовсім нескладно. Інгредієнти для неї доступні. Принадність її ще й в тому, що вона стає тільки краще на другий день після приготування.
- Мал - 250 грам
- Бульйон курячий - 2 склянки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Куряче філе - 200 грам
- Ковбаска копчена - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Горох заморожений - 70 грам
- Кукурудза консервована - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Замочіть рис. Цибулю і моркву наріжте невеликими кубиками. Візьміть болгарський перець кількох кольорів і дрібно поріжте. Обсмажте цибулю на сковороді з розігрітим маслом, додайте моркву, солодкий перець. У центр сковорідки покладіть цілу, нечоіщеную головку часнику, поріжте петрушку і додайте до овочів. Туди ж відправте нарізану курку. Гасіть все 8-10 хвилин. Потім додайте помідор, пропущений через сито або м'ясорубку.
2. Попередньо замочений рис потрібно додати до решти інгредієнтів через пару хвилин після помідора. Після рису покладіть в сковороду кукурудзу, зелений горошок.
3. До інгредієнтів на сковорідці додайте порізану шматочками ковбасу. Залийте гарячим бульйоном, приправленим куркумою. Накрийте кришкою, обернувши її рушником. Томіть блюдо на слабкому вогні не більше 20 хвилин.
4. Готову паелью зніміть з вогню. Дайте їй можливість настоятися протягом 10 хвилин. Перед подачею до столу посипте блюдо дрібно нарізаною петрушкою і посічений часником. Смачного!