Рецепт Іспанська паелья з овочами фото

Іспанська паелья з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Традиційна іспанська паелья має безліч різновидів. Сьогодні вашій увазі представляю трохи гостренькі паелью з овочами. Зробіть свій день смачним іспанським блюдом!

Опис приготування:

Зізнаюся, до недавнього часу я й гадки не мала, як приготувати іспанську паелью з овочами. Я в принципі ніколи не готувала паелью. І якого ж було моє здивування, коли вона з першого разу вийшла чудовою! Тепер я сміливо можу назвати себе фанатом цього блюда

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Рис круглозерністий - 300 грам
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Овочевий бульйон - 900 мілілітрів
  • Помідори - 400 грам (консервовані нарізані)
  • Квасоля стручкова - 150 грам
  • Гайка - 200 грам (консервований )
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Лимон - 1 штука
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком
1
Подрібніть цибулину і зубчик часнику. Квасоля наріжте під кутом, а нут вийміть з банки і просушіть.
2
На розігріту велику сковороду з оливковою олією викладіть цибулю і часник. Обсмажуйте приблизно 5 хвилин, поки інгредієнти не стануть м'якими.
3
У сковороду додайте рис, сушений перець чилі і паприку. Перемішайте і обсмажте все ще хвилину, потім влийте бульйон, і додайте помідори.
4
Масу доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин, періодично помішуючи.
5
Викладіть в сковороду квасоля, нут і чорний перець. Перемішайте і варіть ще 10 хвилин на невеликому вогні.
6
Готову страву збризніть лимонним соком і прикрасьте нарізаною петрушкою. Також можна порізати лимон на часточки і подавати з блюдом, щоб кожен міг додати собі лимонного соку за смаком. Смачного!

Схожі рецепти