Іспанська паелья з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна іспанська паелья має безліч різновидів. Сьогодні вашій увазі представляю трохи гостренькі паелью з овочами. Зробіть свій день смачним іспанським блюдом!
Зізнаюся, до недавнього часу я й гадки не мала, як приготувати іспанську паелью з овочами. Я в принципі ніколи не готувала паелью. І якого ж було моє здивування, коли вона з першого разу вийшла чудовою! Тепер я сміливо можу назвати себе фанатом цього блюда
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Рис круглозерністий - 300 грам
- Паприка - 2 чайних ложки
- Овочевий бульйон - 900 мілілітрів
- Помідори - 400 грам (консервовані нарізані)
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Гайка - 200 грам (консервований )
- Перець чилі - 1 Чайна ложка (сушений)
- Лимон - 1 штука
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
1
Подрібніть цибулину і зубчик часнику. Квасоля наріжте під кутом, а нут вийміть з банки і просушіть.
2
На розігріту велику сковороду з оливковою олією викладіть цибулю і часник. Обсмажуйте приблизно 5 хвилин, поки інгредієнти не стануть м'якими.
3
У сковороду додайте рис, сушений перець чилі і паприку. Перемішайте і обсмажте все ще хвилину, потім влийте бульйон, і додайте помідори.
4
Масу доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин, періодично помішуючи.
5
Викладіть в сковороду квасоля, нут і чорний перець. Перемішайте і варіть ще 10 хвилин на невеликому вогні.
6
Готову страву збризніть лимонним соком і прикрасьте нарізаною петрушкою. Також можна порізати лимон на часточки і подавати з блюдом, щоб кожен міг додати собі лимонного соку за смаком. Смачного!