Іспанська часниковий суп з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Іспанська кухня для мене поки залишається загадкою (в порівнянні з італійської). Не так багато страв мені доводилося робити, напевно, тільки гаспачо і паелью. Але я вирішила спробувати щось нове.
Ознайомтеся з тим, як приготувати іспанська часниковий суп з перцем. Це пекуче блюдо готується з великою кількістю приправ. Звичайно, після такого супу не слід йти на побачення)). Зате він дуже корисний. Справжня бомба в боротьбі з застудою. Взимку буде незамінний для дітей і дорослих.
- Шинка - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Курячий бульйон - 6 склянок
- Батон або багет - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Петрушка рубана або суха - 2 Ст. Ложки
- Часник - 7 зубчиків
- Каєнський перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Батон наріжте кубиками. Покладіть їх на деко з фольгою. Збризніть оливковим маслом. Запікайте грінки протягом 10-15 хвилин при 200 градусах.
Часник почистіть і тонко наріжте пластинками.
Обсмажте часник в каструлі з товстим дном в маслі (пару хвилин).
Потім в каструлю додайте нарізану шинку. Перемішайте і обсмажте інгредієнти 2-3 хвилини.
Всипте до цих інгредієнтів паприку. Перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
Вмішайте грінки, зробіть мінімальний вогонь.
Влийте бульйон. Доведіть суп до кипіння. Додайте сіль і кайенский перець.
Додайте петрушку. Варіть суп ще пару хвилин.
Розбийте в каструлю яйця, варите суп з відкритою кришкою ще 3 хвилини.
Подавайте суп порційно, додавши трохи перцю і оливкового масла. Смачного!