Рецепт Куряче філе в часниковому соусі фото

Куряче філе в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Куряче філе в часниковому соусі - чудове друга страва, яке нікого не залишить байдужим. Це не займе у вас багато часу і не зажадає особливих навичок в кулінарії.

Опис приготування:

Філе виходить ароматне, ніжне, соковите, з апетитною скоринкою. При цьому готується дуже-дуже просто. Після приготування цієї страви в сковороді залишається досить багато ароматних підливи. Зовсім простий рецепт курячого філе в часниковому соусі підходить для швидкого і не заморочливого приготування. Виходить смачно і соковито!

  • Куряче філе - 700 грам
  • Червоний перець чилі - 6 штук (перець чилі в цій страві не обов'язковий, в залежності від ваших смакових уподобань.)
  • Часник - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 За смаком
  • Кмин - 1 щіпка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 1
Очищаємо перець чилі від насіння, потім чистимо часник і все це кладемо в міксер. Туди ж додаємо одну ложку томатної пасти.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 2
Перемелюємо вміст в міксері до показаної на фотографії консистенції.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 3
Розігрійте на середньому вогні в сковороді трохи оливкового масла і викладіть філе, приправивши його трохи кмином.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 4
Як тільки філе підрум'яниться, переверніть його і знову приправи кмином.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 5
Як тільки філе підрум'яниться, поверх викладаємо перемелений перець і часник, змішавши все вміст з бальзамічним оцтом. Зменшуємо вогонь і даємо філе настоятися, не накриваючи його кришкою. Час приготування залежить від розміру філейні шматочків.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 6
Як тільки філе буде готово, додаємо до нього вершки, після чого викладаємо соковиті шматочки на красиве блюдо.
куряче філе в часниковому соусі - фото крок 7
Соус продовжуємо варити на повільному вогні. Коли він почне поступово зменшуватися, відключаємо пліту.Готовим соусом поливаємо філе і подаємо до столу.

Схожі рецепти