Індоутка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індоуткі вважається дієтичним і низькокалорійним. Готувати його можна по-різному. Я вважаю за краще гасити індоуткі в мультиварці з яблуками і овочами. Блюдо цілком підійде для святкової вечері.
Овочі та яблука промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками, часточками і півкільцями. Індоуткі поділяємо на порційні шматочки. У чашу мультиварки викладаємо "подушку" з овочів і яблук, зверху кладемо шматочки індоуткі. Наливаємо трохи води і готуємо в програмі "гасіння" 2 годину. В кінці додаємо спеції, лавровий лист, сіль і перець. Хай щастить!
- Індоутка - 1 штука(1, 5 кг)
- Яблука - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Качку промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Моркву і цибулю миємо й очищаємо, потім нарізаємо кружечками і півкільцями відповідно. Яблука нарізаємо часточками.
На дно чаші мультиварки кладемо цибулю, морква і яблука.
Зверху - латекс індоуткі. Доливаємо трохи води (до половини обсягу інгредієнтів). Готуємо в режимі "гасіння" 2 годину.
За півгодини до готовності кладемо сіль, перець і спеції. Не зайвим буде і лавровий лист. Смачного!