Індоутка фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Готуємо разом смачну і просто приголомшливу індоуткі, фаршировану у цій простому домашньому рецепту. Блюдо відмінно виглядає на святковому столі, так що пробуйте. Дивимося і записуємо!
Для приготування індоуткі фаршированої я вибираю чорнослив і айву в якості начинки. Можна, можливо, до речі, і з яблуками запекти. Але ось все-таки з сухофруктами виходить пікантно. Іноді я ще трохи меду додаю, тоді виходить дуже ніжний солодкуватий присмак. Обов'язково натріть качечку мускатним горіхом - це ідеальна приправа для будь-якого м'яса або птиці. Дивіться детальний рецепт, як приготувати індоуткі фаршировану, нижче.
- Індоутка - 1 штука
- Грейпфрут - 1 штука
- Чорнослив - 0, 5 склянки
- Айва - 1 штука
- Спеції - За смаком
Залийте чорнослив і айву окропом, а птицю промийте та висушіть серветкою.
Індоуткі натріть спеціями, сіллю, перцем, мускатним горіхом (за смаком). Нехай постоїть хвилин 30 хоча б.
Ріжемо грейпфрут кільцями, багато нам не знадобиться, а то качка буде гірчити. Розстеляємо в формі для випікання фольгу, по кутах розкладаємо шматочки грейпфрута.
Птицю фаршируємо чорносливом і айвою. Викладаємо у форму.
Щільно накрийте індоуткі фольгою.
Надішліть в розігріту духовку на 2, 5-3 годину.
Для 15 хвилин до кінця запікання - відкрийте фольгу, щоб вийшла золотава скоринка.
Ось наша Індоутка фарширована і готова!
Можна цілої подавати, а можна і нарізати. Смачного!
Можна цілої подавати, а можна і нарізати. Смачного!