Індоутка з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Що може бути смачніше, ніж птах з картоплею, та ще й запечена в духовці. Хочу запропонувати свій варіант рецепта індоуткі з картоплею в духовці. Він мені дуже подобається, сподіваюся, що і ви оціните.
Індоутка готується швидше все-таки, ніж звичайна качка, адже вона більш пісна і менш жирна. Для приготування індоуткі з картоплею в духовці спочатку відваріть картоплю до напівготовності. До речі, чим більше цибулі та часнику, тим краще. Дивимося далі рецепт.
- Індоутка - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сік - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Спеції - За смаком
Ріжемо півкільцями цибулю, измельчитечасник. Обсмажуємо їх разом до золотистого кольору.
В цей час розігріваємо злегка мед.
Додайте до нього гірчицю і лимонний сік. Все хоршенько перемішайте.
Зсередини натріть качку сіллю і вийшов щойно соусом.
Тепер викладаємо всередину індоуткі картоплю.
Зверху викладаємо обсмажені цибулю і часник. Відправляємо все в розігріту духовку спочатку на годину. Потім накриваємо фольгою - і ще на 1, 5 годину. В кінці зніміть фольгу і дайте індоуткі ще 30 хвилин запекти.
Наша Індоутка з картоплею в духовці придбала прекрасний золотистий колір. Смачного!