Індоутка в духовці з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Пропоную вам простий рецепт приготування індоуткі в духовці з яблуками в домашніх умовах на святковий стіл. Смачно і красиво! Порадуйте свою і сім'ю ароматним блюдом з птиці!
Індоутка не сильно відрізняється від звичайної качки. Вона більш дієтично, нежирна, ідеальна для запікання. Для приготування індоуткі з яблуками найкраще брати кислі або кисло-солодкі яблука. Брусницю я іноді не додаю: смак у неї на любителя. Зі спецій - майоран, базилік, суміш перців та інше.
- Індоутка - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Яблука - 3-4 штук
- Брусниця - 100 грам (за смаком)
- Спеції - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Качку помийте, посоліть гарненько зовні і всередині.
Нехай десь протягом години просочиться.
Яблука наріжте часточками.
Частина яблук викладіть на деко. Рештою начините качку. Додайте брусницю. Zasheyte або затиснутий zubochistkami. Додаємо спеції.
Відправляємо в розігріту духовку на 1, 5 годину (може, і більше, все залежить від духовки і розміру птиці). Готовність перевіряємо зубочисткою. Час від часу поливаємо качку утворився жиром (або суб-контур масло). Змастіть також часничком для аромату.
Наша Індоутка з яблуками готова! Можна подавати її до столу з картоплею. Смачного!