Рецепт Індоутка в духовці фото

Індоутка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Індоутка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рецептів приготування індоуткі не так і багато. В основному пропонується її запекти в духовці цілої з яблуками. Мені подобається варіант, як приготувати індоуткі в духовці шматочками з морквою і цибулею.

Опис приготування:

Індоутка, як на мене, - ідеальна для запікання в духовці. Вона не настільки жирна, як качка, але все ж має достатню кількість підшкірного жиру, щоб добре пропектися і залишитися соковитою. Мені дуже подобається варіант приготування індоуткі шматочками з овочами. В основному я додаю цибулю і моркву, які надають страві легку солодкість і насичений смак. Можна також покласти скибочки солодкого перцю, кабачок, все це додасть нових смакових відтінків і зробить блюдо ще більш яскравим. Подаю індутку я найчастіше з картопляним пюре, виклавши на нього овочі, запечені з індоуткі. Виходить і яскраво, і смачно.

  • Індоутка - 1, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Суміш спецій - 1 Чайна ложка
індоутка в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Індоуткі я заздалегідь порізала на невеликі шматки, а цибулю та моркву очистила.
індоутка в духовці - фото крок 2
Поріжте цибулю і моркву кільцями середньої товщини.
індоутка в духовці - фото крок 3
Шматочки індоуткі натріть сіллю і спеціями, викладіть у форму для запікання упереміш із овочами.
індоутка в духовці - фото крок 4
Накрийте фольгою і запікайте при температурі 180 градусів 25 хвилин. Потім фольгу зніміть і знову отпарвьте в духовку ще на 30-35 хвилин.
індоутка в духовці - фото крок 5
Індоутка в духовці готова. Подавайте її гарячою з салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Схожі рецепти