Індоутка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Рецептів приготування індоуткі не так і багато. В основному пропонується її запекти в духовці цілої з яблуками. Мені подобається варіант, як приготувати індоуткі в духовці шматочками з морквою і цибулею.
Індоутка, як на мене, - ідеальна для запікання в духовці. Вона не настільки жирна, як качка, але все ж має достатню кількість підшкірного жиру, щоб добре пропектися і залишитися соковитою. Мені дуже подобається варіант приготування індоуткі шматочками з овочами. В основному я додаю цибулю і моркву, які надають страві легку солодкість і насичений смак. Можна також покласти скибочки солодкого перцю, кабачок, все це додасть нових смакових відтінків і зробить блюдо ще більш яскравим. Подаю індутку я найчастіше з картопляним пюре, виклавши на нього овочі, запечені з індоуткі. Виходить і яскраво, і смачно.
- Індоутка - 1, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Суміш спецій - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Індоуткі я заздалегідь порізала на невеликі шматки, а цибулю та моркву очистила.
Поріжте цибулю і моркву кільцями середньої товщини.
Шматочки індоуткі натріть сіллю і спеціями, викладіть у форму для запікання упереміш із овочами.
Накрийте фольгою і запікайте при температурі 180 градусів 25 хвилин. Потім фольгу зніміть і знову отпарвьте в духовку ще на 30-35 хвилин.
Індоутка в духовці готова. Подавайте її гарячою з салатом зі свіжих овочів. Смачного!