Рецепт Тефтелі смажені фото

Тефтелі смажені
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Ділюся простим рецептом тефтелей смажених. Я звичайно віддаю перевагу готувати їх з соусом і більше гасити, ніж смажити. Але ось є в мене в родині любителі смаженого і ситного. Для них рецепт - в самий раз!

Опис приготування:

Основне, що потрібно враховувати при готуванні тефтелей смажених в домашніх умовах, це не пережарити їх, але і не залишити сирими всередині. Для цього рекомендую самі тефтелі робити поменше, і смажити на середньому або маленькому вогні. Так вийде довше, але зате вони вже точно не згорять і будуть смачними! Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - За смаком (для обсипання)
  • Цибуля - 1 штука
тефтелі смажені - фото крок 1
1. Змішаємо фарш, яйце і подрібнену цибулю. Потім домішали рис. Всипати потроху, може знадобиться і менше рису, вказаного в рецепті. Додамо спеції, перемішаємо і формуємо тефтелі. Обвалюють їх у борошні.
тефтелі смажені - фото крок 2
2. Смажимо на олії з усіх боків до рум'яної. А потім вогонь зменшуємо, і нехай добре засмажити з кожного боку.
тефтелі смажені - фото крок 3
3. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти