Тефтелі смажені
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом тефтелей смажених. Я звичайно віддаю перевагу готувати їх з соусом і більше гасити, ніж смажити. Але ось є в мене в родині любителі смаженого і ситного. Для них рецепт - в самий раз!
Основне, що потрібно враховувати при готуванні тефтелей смажених в домашніх умовах, це не пережарити їх, але і не залишити сирими всередині. Для цього рекомендую самі тефтелі робити поменше, і смажити на середньому або маленькому вогні. Так вийде довше, але зате вони вже точно не згорять і будуть смачними! Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Рис відварний - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Борошно - За смаком (для обсипання)
- Цибуля - 1 штука
1. Змішаємо фарш, яйце і подрібнену цибулю. Потім домішали рис. Всипати потроху, може знадобиться і менше рису, вказаного в рецепті. Додамо спеції, перемішаємо і формуємо тефтелі. Обвалюють їх у борошні.
2. Смажимо на олії з усіх боків до рум'яної. А потім вогонь зменшуємо, і нехай добре засмажити з кожного боку.
3. Все готово! Смачного!