Рецепт Дієтичні тефтелі з яловичини фото

Дієтичні тефтелі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Ця страва цілком можна відносити до дієтичної кухні. Використовується самий мінімум масла, до того ж, присутній корисна гарбуз, яка надає страві особливу ніжність. Обов'язково спробуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування дієтичних тефтелей з яловичини. Тефтелі готуються з яловичого фаршу, змішаного з тертим гарбузом, яйцем, сіллю і спеціями. Окремо готуємо соус: тушкуємо цибулю з морквою, вином, спеціями і помідорами. Кладемо в соус тефтелі і готуємо під кришкою ще 30 хвилин. Хай щастить!

  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Гарбуз - 350 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Олія соняшникова - 1 Чайна ложка
  • Вино сухе біле - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 1
Очищаємо дві цибулини. Одну нарізаємо крупно, а іншу подрібнюємо для фаршу.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 2
Гарбуз необхідно очистити і натерти м'якоть на тертці. Помідори ріжемо кубиками.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 3
Яловичий фарш змішайте з подрібненою цибулею, половиною тертого гарбуза, яйцем, сіллю і спеціями. Ретельно все перемішуємо.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 4
Формуємо з фаршу тефтелі.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 5
Готуємо соус. Лук і залишилася гарбуз тушкуємо 10 хвилин на сковороді.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 6
Додаємо помідори, спеції і вливаємо вино. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин (під кришкою).
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 7
Викладаємо в соус тефтелі, tusim 30 хвилин під кришкою. Вогонь повинен бути повільним.
дієтичні тефтелі з яловичини - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти