Дієтичні тефтелі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва цілком можна відносити до дієтичної кухні. Використовується самий мінімум масла, до того ж, присутній корисна гарбуз, яка надає страві особливу ніжність. Обов'язково спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування дієтичних тефтелей з яловичини. Тефтелі готуються з яловичого фаршу, змішаного з тертим гарбузом, яйцем, сіллю і спеціями. Окремо готуємо соус: тушкуємо цибулю з морквою, вином, спеціями і помідорами. Кладемо в соус тефтелі і готуємо під кришкою ще 30 хвилин. Хай щастить!
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Гарбуз - 350 грам
- Помідори - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Олія соняшникова - 1 Чайна ложка
- Вино сухе біле - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
Очищаємо дві цибулини. Одну нарізаємо крупно, а іншу подрібнюємо для фаршу.
Гарбуз необхідно очистити і натерти м'якоть на тертці. Помідори ріжемо кубиками.
Яловичий фарш змішайте з подрібненою цибулею, половиною тертого гарбуза, яйцем, сіллю і спеціями. Ретельно все перемішуємо.
Формуємо з фаршу тефтелі.
Готуємо соус. Лук і залишилася гарбуз тушкуємо 10 хвилин на сковороді.
Додаємо помідори, спеції і вливаємо вино. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин (під кришкою).
Викладаємо в соус тефтелі, tusim 30 хвилин під кришкою. Вогонь повинен бути повільним.
Смачного!