Рецепт Тефтелі з яловичини і свинини фото

Тефтелі з яловичини і свинини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Ніжні, соковиті тюфтельки. Завдяки поєднанню яловичини і свинини виходить не дуже жирно. Сир надає тонку італійську нотку. Дуже добре підходить для дитячого меню.

Ароматні соковиті тефтелі з яловичини і свинини - страва, яке припаде до смаку всій родині. Адже багато хто пам'ятає їх ще з дитинства. А в Швеції тефтелі взагалі вважаються національним блюдом. Трохи змінюючи склад можна кожного разу отримувати нову страву. Я пропоную спробувати Сьогодні не шведський, а скоріше італійський варіант - додати пармезан. Виходить дуже смачно!

  • Свинина - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир пармезан - 100 грам (якщо немає пармезану, підійде будь-який твердий сир)
  • Яйце - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки (помідори в ідеалі повинні бути соковиті і великі
    )
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 1
М'ясо вимити, нарізати шматочками.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 2
Лук очистити від лушпиння, крупно нарізати.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 3
На м'ясорубці перекрутити м'ясо і цибулю.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 4
Пармезан натерти на дрібній тертці.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 5
У мисці змішати фарш, яйце, тертий сир. Додати сіль і перець. Добре вимішати, поставити в холодильник на той час поки будете робити соус.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 6
Залити помідори окропом на 2 хвилини. Зняти шкірку і дрібно порізати.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 7
Подрібнені помідори викласти в форму, додати сіль, цукор, перець. Гасити 15 хвилин.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 8
Дістати з холодильника фарш, сформувати тефтелі і викласти їх в тушковані помідори. Поставити в духовку. Запікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.
тефтелі з яловичини і свинини - фото крок 9
Готові тефтелі можна прикрасити зеленню. Можна подати з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти