Рецепт Тефтелі з свинини з рисом фото

Тефтелі з свинини з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тефтелі - дуже популярне і просте в приготуванні блюдо. Я вважаю за краще їх готувати з свинячого фаршу, змішаного з відвареним рисом. Тефтелі виходять ніжними, ситними і неймовірно апетитними!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування тефтелей зі свинини з рисом. З свинячого фаршу, відвареного рису, яєць і спецій формуємо тефтелі. Обвалюють їх в панірувальних сухарях і злегка обсмажуємо на сковороді. Обов'язково подавайте їх з улюбленим гарніром. Класика - з картопляним пюре. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати тефтелі з свинини з рисом.

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Рис відварний - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 1
У глибокій ємності змішуємо відварений рис, свинячий фарш, яйця, сіль і спеції.
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 2
Мокрими руками формуємо тефтелі. Обвалюють їх в панірувальних сухарях.
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо тефтелі по 1 хвилині з кожної сторони.
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 4
Перекладаємо тефтелі в каструлю, додаємо лавровий лист, пол-цибулини і перець горошком.
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 5
Томатну пасту змішуємо з 300 мл води. Заливаємо томатної сумішшю тефтелі, доливаємо води, щоб покрити тефтелі, і доводимо до кипіння на середньому вогні. Зменшуємо вогонь до мінімуму, варимо 1 час.
тефтелі з свинини з рисом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти