Тефтелі з свинини з рисом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тефтелі - дуже популярне і просте в приготуванні блюдо. Я вважаю за краще їх готувати з свинячого фаршу, змішаного з відвареним рисом. Тефтелі виходять ніжними, ситними і неймовірно апетитними!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування тефтелей зі свинини з рисом. З свинячого фаршу, відвареного рису, яєць і спецій формуємо тефтелі. Обвалюють їх в панірувальних сухарях і злегка обсмажуємо на сковороді. Обов'язково подавайте їх з улюбленим гарніром. Класика - з картопляним пюре. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати тефтелі з свинини з рисом.
- Свинячий фарш - 500 грам
 - Рис відварний - 100 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець горошком - За смаком
 - Лавровий лист - За смаком
 - Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
 

У глибокій ємності змішуємо відварений рис, свинячий фарш, яйця, сіль і спеції.

Мокрими руками формуємо тефтелі. Обвалюють їх в панірувальних сухарях.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо тефтелі по 1 хвилині з кожної сторони.

Перекладаємо тефтелі в каструлю, додаємо лавровий лист, пол-цибулини і перець горошком.

Томатну пасту змішуємо з 300 мл води. Заливаємо томатної сумішшю тефтелі, доливаємо води, щоб покрити тефтелі, і доводимо до кипіння на середньому вогні. Зменшуємо вогонь до мінімуму, варимо 1 час.

Смачного!