Рецепт Тефтелі з свинини фото

Тефтелі з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Фуршет
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Тефтелі з свинини в домашніх умовах - краще доповнення до будь-якого гарніру, - смачні, ситні, та ще й готуються легко! Не дарма вони так улюблені всіма господинями, спробуйте замість звичайних котлет

Опис приготування:

Такий рецепт приготування тефтелей зі свинини є дуже швидким, на випадок раптово наскочили гостей або звірячого голоду, так як готувати ми будемо без звичайної підливи. Не хвилюйтеся, так теж дуже смачно! Свинину, до речі, за бажанням можна замінити будь-яким іншим м'ясом або птахом, але ось тоді підливу все ж доведеться готувати, тому що курка, наприклад, виходить сухуватою і тефтелі не тримаються. Так що експериментуйте, і шукайте свій улюблений смак

1. Отже, поки фарш розморожується, відваримо рис. Тут вже можна його варити не до кінця, так як це - головний цемент наших тефтелей, нехай залишається в кашоподібну в'язкому стані.

2. Цибулину тим часом моєму, чистим, і подрібнюємо в блендері або ножем.

3. А тепер і зовсім все просто - в одній мисці змішаємо всі інгредієнти, ретельно перемішавши. Не забудьте про сіль, перець і улюблені спеції. Можна також додати дрібно посічену зелень.

4. З цієї густої суміші формуємо вологими руками кульки невеликим розмірів, і обсмажуємо їх в рослинному маслі з усіх боків до готовності.

Готово! "Ледачі" тефтелі з свинини в домашніх умовах готові! Не дивлячись на очевидну легкість їх приготування, виходять вони завжди дуже смачними і з апетитною скоринкою. До речі, при подачі можна їх посипати тертим сиром і зеленню, а подавати з кетчупом, гірчицею, сметаною або будь-яким іншим соусом. Хай щастить!


  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Такий рецепт приготування тефтелей зі свинини є дуже швидким, на випадок раптово наскочили гостей або звірячого голоду, так як готувати ми будемо без звичайної підливи. Не хвилюйтеся, так теж дуже смачно! Свинину, до речі, за бажанням можна замінити будь-яким іншим м'ясом або птахом, але ось тоді підливу все ж доведеться готувати, тому що курка, наприклад, виходить сухуватою і тефтелі не тримаються. Так що експериментуйте, і шукайте свій улюблений смак

1. Отже, поки фарш розморожується, відваримо рис. Тут вже можна його варити не до кінця, так як це - головний цемент наших тефтелей, нехай залишається в кашоподібну в'язкому стані.

2. Цибулину тим часом моєму, чистим, і подрібнюємо в блендері або ножем.

3. А тепер і зовсім все просто - в одній мисці змішаємо всі інгредієнти, ретельно перемішавши. Не забудьте про сіль, перець і улюблені спеції. Можна також додати дрібно посічену зелень.

4. З цієї густої суміші формуємо вологими руками кульки невеликим розмірів, і обсмажуємо їх в рослинному маслі з усіх боків до готовності.

Готово! "Ледачі" тефтелі з свинини в домашніх умовах готові! Не дивлячись на очевидну легкість їх приготування, виходять вони завжди дуже смачними і з апетитною скоринкою. До речі, при подачі можна їх посипати тертим сиром і зеленню, а подавати з кетчупом, гірчицею, сметаною або будь-яким іншим соусом. Хай щастить!

Схожі рецепти