Рецепт Тефтелі з яловичини з рисом фото

Тефтелі з яловичини з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт тефтелей з яловичини з рисом - прекрасна паличка-виручалочка, коли не хочеться довго готувати. Але, при відносно невеликих витратах праці і часу, результат завжди відмінний.

Опис приготування:

Ну хто не любить тефтелі? Адже їх можна"підлаштувати" абсолютно під будь-який смак. Можна робити їх і з курки, і з яловичини. Можна робити з різними крупами. Можна додавати різні овочі. Загалом, варіацій тефтелей стільки ж, скільки кухарів. Все залежить тільки від вас і ваших уподобань. Якщо ви не хочете щось придумувати спробуйте приготувати тефтелі за цим рецептом - "тефтелі з яловичини з рисом" . Вийде дуже соковито і ароматно!

  • Яловичина - 700 грам
  • Мал - 150 грам
  • Крем - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 1
М'ясо вимити, нарізати шматочками, прокрутити на м'ясорубці.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 2
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 3
Морква вимити, натерти на терці.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 4
У сковороду влити рослинне масло, нагріти його, обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 5
Мал відварити до напівготовності, викласти його в фарш. Туди ж додати яйце, обсмажені овочі, сіль, перець.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 6
Добре все перемішати і сформувати тефтелі.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 7
У мисці змішати сметану, томатну пасту, сіль і перець. Одержаний соус добре перемішати.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 8
Тефтелі викласти в форму для запікання, залити соусом. Поставити в духовку. Запікати хвилин 40 при температурі 180 градусів.
тефтелі з яловичини з рисом - фото крок 9
Готові тефтелі посипати зеленню. Можна подавати і самостійно і з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти