Рецепт Дієтичні котлети з яловичини фото

Дієтичні котлети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви, Котлети

Хочете приготувати смачні, соковиті і дієтичні котлети з яловичини? Пропоную вам рецепт, який не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.

Незважаючи на те, що вони смажені, ці дієтичні котлети з яловичини готуються без хліба, панірування і навіть без краплі жиру. Такі котлети можуть стати чудовою альтернативою будь-яким іншим: спробуйте приготувати їх вдома і насолоджуйтеся неймовірним смаком дієтичного страви. Хай щастить!

  • Фарш - 500 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів (знежирене )
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 1
1. Дієтичні котлети з яловичини в домашніх умовах краще починати з приготування фаршу, тоді ви точно будете впевнені в його якості. Яловичину краще вибрати максимально нежирну і перекрутити м'ясо на м'ясорубці.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 2
2. Цибулину очистити і порізати на великі шматочки. Перекрутити на м'ясорубці і додати в фарш. Посолити і добре поперчити м'ясо.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 3
3. Добре перемішати фарш. Поступово додавати в нього молоко, не перестаючи перемішувати.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 4
4. Кожну порцію м'яса для однієї котлети краще кілька разів розім'яти, вдаривши її об стіл. Таким чином, структура буде ще більш однорідною.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 5
5. Візьміть сковороду з антипригарним покриттям. Добре розігрійте її і Відведіть туди котлети. Додайте їх так, щоб вони не заважали один одному, інакше вони можуть злипнутися.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 6
6. Смажити котлети краще на повільному вогні під кришкою. Для 5 хвилин до готовності кришку можна зняти і підсмажити їх до золотистої скоринки. Також можна їх відправити в духовку, щоб вони дійшли там.
дієтичні котлети з яловичини - фото крок 7
7. Рецепт приготування дієтичних котлет з яловичини практично закінчений. Залишилося зняти готові котлети і подавати їх до столу. Вони виходять ніжними, соковитими і зовсім не пухкими.

Схожі рецепти