Дієтичні котлети з брокколі (2 виду)
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати дієтичні котлети з брокколі (2 виду). Це черговий фітнес-рецепт, який допоможе при схудненні або ж просто стане в нагоді для різноманітності щоденного меню.
У цьому рецепті я розповім вам два дуже цікавих варіанти приготування фітнес-котлеток з брокколі і фаршу. Один вид таких котлеток необхідно запікати в духовці, а інший - обсмажувати на сковороді. Особисто мені більше подобається запікати котлетки, так як вони виходять трохи підсушеними і в той же час дуже ніжними. Ви можете додати спеції на ваш смак (наприклад, прованські трави).
- Куряче філе - 700 грам
- Брокколі - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Розділіть брокколі на суцвіття, надішліть їх в киплячу підсолену воду на 10 хвилин. Злийте воду, наріжте брокколі дрібними шматочками.
2. Відокремте білок від жовтка, додайте до фаршу. Приправити сіллю і фаршу poperčite, додайте нарізану брокколі і добре перемішайте.
3. Сформуйте котлетки для першого варіанту, викладіть їх на застелений пергаментним папером деко. Змастіть жовтком котлетки, надішліть їх у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
4. Другий вид котлеток опустіть в паніровці з вівсяних пластівців і сухарів і обсмажте на невеликій кількості оливкової олії до золотистої скоринки. Смачного!