Дієтичні тефтелі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати дієтичні тефтелі з кетчупом. Блюдо підійде діабетикам, прихильникам правильного харчування або тим, хто просто вирішив схуднути. Пригощайтеся!
Якщо у вас немає індички, приготуйте фарш з філе курячої грудки. Кетчуп без цукру і крохмалю дуже виручає при приготуванні цієї страви, ми будемо використовувати його в фарші для тефтелей і в підливі!
- Фарш з філе індички - 600 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки(EA"Maxeev »" без цукру і крохмалю)
- Перець болгарський - 1 штука (невеликий)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - пучок (кріп, петрушка)
- Крем - 2 Ст. Ложки (низькокалорійна або соєве)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Фрукти чистою, помийте і наріжте невеликими шматочками. Завантажте в блендер.
Подрібніть до кашоподібного стану.
Додайте овочі до фаршу.
Потім додайте 1 ст.Л. Кетчупу.
І рубану зелень. Ретельно перемішайте і посоліть за смаком.
Беріть одну столову ложку фаршу і формуйте тефтелі. Викладайте тефтелі в сковороду з високим бортиком.
З 1 ст.Л. Кетчупу, сметани і 0, 5 склянки води приготуйте заливку. Посоліть за смаком і влийте в сковороду. Після закипання, тушкуйте тефтелі 30-35 хвилин на повільному вогні. Подавайте з гарніром з круп або овочів.
Смачного!
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.