Тефтелі з рисом смажені
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тефтелей смажених з рисом допоможе вам приготувати запаморочливо смачний обід або вечерю для своїх домашніх. Повірте (а краще - перевірте), тефтелі виходять фантастично смачні і соковиті.
Цей рецепт приготування тефтелей з рисом смажених багатий свіжими овочами, а, отже, і вітамінами. Сьогодні ми приготуємо відмінні смажені тюфтельки з приголомшливою насиченою і ароматною підливою, яка буде чудово поєднуватися з будь-яким гарніром. Таке блюдо, насправді, безпрограшний варіант, так як ніхто не зможе відязикатися від ніжних м'ясних кульок, які ми рясно присмачити овочами, навіть дітки із задоволенням з'їдять парочку тефтелей. Ну а приготувати це просте блюдо ви зможете без особливих зусиль, адже тут немає абсолютно ніяких складних махінацій, поетом негайно приступимо до справи, і ось спеціально для вас мій рецепт тефтелей з рисом смажених з фото.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в фарш, 1 - в підливу)
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Помідори - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка (неповна )
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Лист лавровий - 1 штука
- Зелень свіжа - 40 грам(20 г. - в фарш, 20 г. - в підливу)
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком