Тефтелі з баранини з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу запропонувати вам дуже цікавий варіант тефтелей з баранини з рисом, мені здається, вони можуть стати гідною заміною звичайним котлет, тому обов'язково спробуйте їх приготувати.
Якщо чесно я не розумію, чому багатьом не подобається смак баранини, в нашій родині її люблять абсолютно всі, і я частенько готую тефтелі з баранини з рисом в домашніх умовах, а також інші страви з цього м'яса. Що стосується таких тефтелек, то від них я просто без розуму, настільки вони виходять ніжними і смачними, а, беручи до уваги той факт, що роблю я їх в пароварці, виходить, що вони ще й корисні. Так що тим, кому не здається смак баранини дивним, я дуже рекомендую вам цей рецепт приготування тефтелей з баранини з рисом, вони виходять дивовижні.
1) Для початку ми промиваємо в декількох водах рис і замочуємо його.
2) Баранину очищаємо від жил і плівок і перекручуємо м'ясо через м'ясорубку.
3) Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними кубиками, спаржеву квасолю також ріжемо дрібно.
4) У глибокій мисці змішуємо фарш, Мал, болгарський перець і квасоля, додаємо тертий на тертці сир, мелений перець і сіль за смаком, ретельно вимішуємо фарш до однорідної консистенції.
5) Тепер нам залишилося тільки зліпити з фаршу тефтелі, викласти їх в розігріту пароварку і готувати приблизно 30-35 хвилин.
Подавати тефтелі краще в гарячому вигляді, тому що холодна баранина не така смачна. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
- Квасоля спаржева - 60 грам
- Сир - 20-30 грам
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
1) Для початку ми промиваємо в декількох водах рис і замочуємо його.
2) Баранину очищаємо від жил і плівок і перекручуємо м'ясо через м'ясорубку.
3) Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними кубиками, спаржеву квасолю також ріжемо дрібно.
4) У глибокій мисці змішуємо фарш, Мал, болгарський перець і квасоля, додаємо тертий на тертці сир, мелений перець і сіль за смаком, ретельно вимішуємо фарш до однорідної консистенції.
5) Тепер нам залишилося тільки зліпити з фаршу тефтелі, викласти їх в розігріту пароварку і готувати приблизно 30-35 хвилин.
Подавати тефтелі краще в гарячому вигляді, тому що холодна баранина не така смачна. Смачного!