Тефтелі з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування класичних м'ясних тефтелей з фаршу з рисом. Страва, яке користується незмінним успіхом, відмінно поєднується з будь-яким гарніром, підходить і для обіду, і для вечері.
Тефтелі з рисом - досить поширене блюдо, у кожної господині є напевно свої секрети з приводу рецепта. Для приготування тефтелей з фаршу з рисом зазвичай використовують яловичий фарш. Можна також змішати навпіл яловичий і свинячий фарш. Готові тефтелі можна полити сметаною. Правильно приготовані тефтелі виходять дуже соковитими і ароматними.
У мене рецепт тефтелей з фаршу з рисом наступний:
1. Мал промиваємо і відварюємо до напівготовності. Потім промиваємо його знову холодною водою.
2. Готовий фарш добре перемішуємо з яйцем і рисом.
3. Не забуваємо посолити і поперчити фарш, маса повинна бути однорідною. Тепер формуємо тефтелі середніх розмірів.
4. Цибулю чистимо і подрібнюємо.
5. Морква трьом на середній тертці.
6. Солодкий перець помити і порізати довгастими смужками.
7. Обсмажити в маслі перець, цибулю і моркву. Коли цибуля стане золотистим, додаємо в сковороду 2 склянки води і томатну пасту.
8. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки не закипить. Тепер опускаємо туди тефтелі. Вода повинна покривати їх.
9. Тушкуємо наші тюфтельки на невеликому вогні до абсолютної готовності, в кінці додаємо рубану зелень.
Готово! Простий рецепт приготування тефтелей з фаршу і рису в вашому розпорядженні. Смачного!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Солодкий болгарський перець - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
У мене рецепт тефтелей з фаршу з рисом наступний:
1. Мал промиваємо і відварюємо до напівготовності. Потім промиваємо його знову холодною водою.
2. Готовий фарш добре перемішуємо з яйцем і рисом.
3. Не забуваємо посолити і поперчити фарш, маса повинна бути однорідною. Тепер формуємо тефтелі середніх розмірів.
4. Цибулю чистимо і подрібнюємо.
5. Морква трьом на середній тертці.
6. Солодкий перець помити і порізати довгастими смужками.
7. Обсмажити в маслі перець, цибулю і моркву. Коли цибуля стане золотистим, додаємо в сковороду 2 склянки води і томатну пасту.
8. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки не закипить. Тепер опускаємо туди тефтелі. Вода повинна покривати їх.
9. Тушкуємо наші тюфтельки на невеликому вогні до абсолютної готовності, в кінці додаємо рубану зелень.
Готово! Простий рецепт приготування тефтелей з фаршу і рису в вашому розпорядженні. Смачного!