Рецепт Тефтелі з фаршу з рисом фото

Тефтелі з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Тефтелі

Рецепт приготування класичних м'ясних тефтелей з фаршу з рисом. Страва, яке користується незмінним успіхом, відмінно поєднується з будь-яким гарніром, підходить і для обіду, і для вечері.

Тефтелі з рисом - досить поширене блюдо, у кожної господині є напевно свої секрети з приводу рецепта. Для приготування тефтелей з фаршу з рисом зазвичай використовують яловичий фарш. Можна також змішати навпіл яловичий і свинячий фарш. Готові тефтелі можна полити сметаною. Правильно приготовані тефтелі виходять дуже соковитими і ароматними.

У мене рецепт тефтелей з фаршу з рисом наступний:

1. Мал промиваємо і відварюємо до напівготовності. Потім промиваємо його знову холодною водою.

2. Готовий фарш добре перемішуємо з яйцем і рисом.

3. Не забуваємо посолити і поперчити фарш, маса повинна бути однорідною. Тепер формуємо тефтелі середніх розмірів.

4. Цибулю чистимо і подрібнюємо.

5. Морква трьом на середній тертці.

6. Солодкий перець помити і порізати довгастими смужками.

7. Обсмажити в маслі перець, цибулю і моркву. Коли цибуля стане золотистим, додаємо в сковороду 2 склянки води і томатну пасту.

8. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки не закипить. Тепер опускаємо туди тефтелі. Вода повинна покривати їх.

9. Тушкуємо наші тюфтельки на невеликому вогні до абсолютної готовності, в кінці додаємо рубану зелень.

Готово! Простий рецепт приготування тефтелей з фаршу і рису в вашому розпорядженні. Смачного!


  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Солодкий болгарський перець - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
Тефтелі з рисом - досить поширене блюдо, у кожної господині є напевно свої секрети з приводу рецепта. Для приготування тефтелей з фаршу з рисом зазвичай використовують яловичий фарш. Можна також змішати навпіл яловичий і свинячий фарш. Готові тефтелі можна полити сметаною. Правильно приготовані тефтелі виходять дуже соковитими і ароматними.

У мене рецепт тефтелей з фаршу з рисом наступний:

1. Мал промиваємо і відварюємо до напівготовності. Потім промиваємо його знову холодною водою.

2. Готовий фарш добре перемішуємо з яйцем і рисом.

3. Не забуваємо посолити і поперчити фарш, маса повинна бути однорідною. Тепер формуємо тефтелі середніх розмірів.

4. Цибулю чистимо і подрібнюємо.

5. Морква трьом на середній тертці.

6. Солодкий перець помити і порізати довгастими смужками.

7. Обсмажити в маслі перець, цибулю і моркву. Коли цибуля стане золотистим, додаємо в сковороду 2 склянки води і томатну пасту.

8. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки не закипить. Тепер опускаємо туди тефтелі. Вода повинна покривати їх.

9. Тушкуємо наші тюфтельки на невеликому вогні до абсолютної готовності, в кінці додаємо рубану зелень.

Готово! Простий рецепт приготування тефтелей з фаршу і рису в вашому розпорядженні. Смачного!

Схожі рецепти