Рецепт Тефтелі з яловичого фаршу фото

Тефтелі з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Шукайте цікаві варіанти основного блюда? Приготувати тефтелі з яловичого фаршу в домашніх умовах простіше простого, а якщо доповнити їх апетитним соусом - вийде неймовірно смачно.

Цей вельми класичний рецепт тефтелей з яловичого фаршу не вимагає особливих інгредієнтів або спецій. Все досить просто: тільки м'ясо з рисом і томатна паста зі сметаною. Такий варіант стане знахідкою для тих, хто не любить довго стояти біля плити.

  • Фарш - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мал - 100 грам
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 150 грам
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 1
1. Мал потрібно промити і відправити в каструлю з водою. Після закипання трохи підсолити його і варіть на 2-3 хвилини менше, чим звичайно. Потім остудіть його трохи.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 2
2. М'ясо потрібно вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. При бажанні в рецепт приготування тефтелей з яловичого фаршу можна також додати часник, морква або трохи свіжої зелені.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 3
3. Додати 1 столову ложку томатної пасти (можна використовувати також домашній томатний соус).
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 4
4. Посоліть і поперчити за смаком, ретельно перемішайте.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 5
5. Дно форми для запікання змастіть сметаною, викладіть в неї невеликі кульки з фаршу.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 6
6. Доповнити тефтелі з яловичого фаршу в домашніх умовах можна соусом. Для його приготування необхідно з'єднати сметану з томатною пастою, дрібкою солі і перцю.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 7
7. Вилийте соус в форму, надішліть її в розігріту духовку.
тефтелі з яловичого фаршу - фото крок 8
8. Ось і весь простий рецепт тефтелей з яловичого фаршу. Приблизно через 30-40 хвилин блюдо вже буде готово, і його можна подавати до столу.

Схожі рецепти