Тефтелі з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі на вечерю? Відмінний вибір. Готувати їх легко і просто. А щоб вони не приїлися, спробуємо трохи змінити їх. Готуємо м'ясні тефтелі з м'ясного фаршу з сиром!
Рецепт тефтелей з м'ясного фаршу відмінно підійде експериментаторам на кухні. Завдяки сиру і панірувальними сухарями такі тефтелі виходять дуже ніжні, соковиті і з дуже смачною хрусткою скоринкою. Втім, якщо ідея додати сюди сир вам не подобається, просто виключіть його з рецепта.
Хай щастить!
- М'ясний фарш - 300 грам (відмінне поєднання для фаршу - свинина + яловичина)
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
У каструлі змішати м'ясний фарш і сир.
У цю ж каструлю додати яйце, базилік, сіль, перець. Добре перемішати.
З отриманого фаршу сформувати невеликі тефтелі. Добре обваляти їх в панірувальних сухарях.
Форму застелити фольгою і змастити олією. Викласти на фольгу тефтелі. Запікати в розігрітій духовці 35 хвилин при температурі 200 градусів.
Готові тефтелі добре поєднуються з овочами або будь-яким іншим гарніром. Смачного!