Рецепт Тефтелі з м'ясного фаршу фото

Тефтелі з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Тефтелі на вечерю? Відмінний вибір. Готувати їх легко і просто. А щоб вони не приїлися, спробуємо трохи змінити їх. Готуємо м'ясні тефтелі з м'ясного фаршу з сиром!

Опис приготування:

Рецепт тефтелей з м'ясного фаршу відмінно підійде експериментаторам на кухні. Завдяки сиру і панірувальними сухарями такі тефтелі виходять дуже ніжні, соковиті і з дуже смачною хрусткою скоринкою. Втім, якщо ідея додати сюди сир вам не подобається, просто виключіть його з рецепта.

Хай щастить!

  • М'ясний фарш - 300 грам (відмінне поєднання для фаршу - свинина + яловичина)
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тефтелі з м'ясного фаршу - фото крок 1
У каструлі змішати м'ясний фарш і сир.
тефтелі з м'ясного фаршу - фото крок 2
У цю ж каструлю додати яйце, базилік, сіль, перець. Добре перемішати.
тефтелі з м'ясного фаршу - фото крок 3
З отриманого фаршу сформувати невеликі тефтелі. Добре обваляти їх в панірувальних сухарях.
тефтелі з м'ясного фаршу - фото крок 4
Форму застелити фольгою і змастити олією. Викласти на фольгу тефтелі. Запікати в розігрітій духовці 35 хвилин при температурі 200 градусів.
тефтелі з м'ясного фаршу - фото крок 5
Готові тефтелі добре поєднуються з овочами або будь-яким іншим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти