Котлети з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені котлети з м'яса так прекрасно поєднуються з пюре або овочевим салатом, що немає страви краще для обіду. Класичний рецепт котлет з м'ясного фаршу тепер і у вашому кулінарному арсеналі.
Приготуйте справжні домашні котлетки, не які-небудь там столовські, де один хліб, а як в дитинстві у мами) Для приготування котлет з м'ясного фарші найкраще брати комбінований фарш: половина свинина, половина яловичина. Та не шкодуйте часничком і цибульки, щоб котлети були ароматні. Дивимося рецепт)
- Фарш - 800 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Борошно - За смаком
Додаємо в наш фарш вимочений у воді хліб і яйця.
Дрібно наріжте цибулю, измельчитечасник, потім теж додайте в фарш.
Все добре перемішайте і залиште фарш на 20 хвилин.
Формуємо котлети, змочуємо руки у воді і обвалюють котлети в борошні.
Смажимо в маслі з двох сторін, до золотистої скоринки (хвилин 15). От і все! Готові котлети з м'ясного фаршу подаємо з будь-яким гарніром. Смачного)