Оладки з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Щоб оладки були соковитими і смачними - додаємо трохи кабачків. Оригінальний рецепт - спеціально для Вас.
Якщо просто робити оладки з м'яса - то у нас будуть просто котлети. Тому, рекомендую додати трохи кабачка, всього одну штуку. Для приготування оладок з м'ясного фаршу також додаємо розпушувач. Не дивуйтесь - він додасть фарш легкість, оладки будуть соковитими і пухкими.
- Кабачок - 0, 5 кілограма
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Чистий і нарізану цибулю, кабачок, часник. Всі разом подрібніть в блендері.
Додаємо фарш (курячий, яловичий, свинячий), яйця, спеції, зелень (якщо захочете), борошно і розпушувач. В результаті - консистенція як на деруни.
Смажимо на розігрітій сковорідці в маслі з двох боків до золотистої скоринки.
Готові оладки з м'ясного фаршу можна подавати зі сметаною.
Смачного!
Смачного!