Рецепт Оладки з м'ясного фаршу фото

Оладки з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Щоб оладки були соковитими і смачними - додаємо трохи кабачків. Оригінальний рецепт - спеціально для Вас.

Опис приготування:

Якщо просто робити оладки з м'яса - то у нас будуть просто котлети. Тому, рекомендую додати трохи кабачка, всього одну штуку. Для приготування оладок з м'ясного фаршу також додаємо розпушувач. Не дивуйтесь - він додасть фарш легкість, оладки будуть соковитими і пухкими.

  • Кабачок - 0, 5 кілограма
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
оладки з м'ясного фаршу - фото крок 1
Чистий і нарізану цибулю, кабачок, часник. Всі разом подрібніть в блендері.
оладки з м'ясного фаршу - фото крок 2
Додаємо фарш (курячий, яловичий, свинячий), яйця, спеції, зелень (якщо захочете), борошно і розпушувач. В результаті - консистенція як на деруни.
оладки з м'ясного фаршу - фото крок 3
Смажимо на розігрітій сковорідці в маслі з двох боків до золотистої скоринки.
оладки з м'ясного фаршу - фото крок 4
Готові оладки з м'ясного фаршу можна подавати зі сметаною.
Смачного!

Схожі рецепти