Рулет з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо котлети і тефтельки вже злегка набридли, то пропоную в якості альтернативи - рулет з м'ясного фаршу. Це оригінальний варіант подачі і приготування страви, який здивує вас і ваших гостей.
Цей рецепт рулету з м'ясного фаршу надзвичайно простий, він під силу навіть новачкам на кухні. Це відмінний варіант подачі м'ясного, так як готується без зайвого жиру і зберігає всі соки. Та й складнощів особливих в приготуванні немає. Переконайтеся самі!
- Фарш - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 5 штук
- Хліб або сухарі - 2-3 скибочок
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Молоко - 50 мілілітрів
- Грудинка - 100 грам
1. Рецепт приготування рулету з м'ясного фаршу варто почати з обробки м'яса. Його необхідно пропустити через м'ясорубку і змішати з замоченим в молоці (можна в воді) хлібом. Краще використовувати саме домашній фарш.
2. На суху сковороду викласти нарізану невеликими шматочками грудинку. Обсмажити її, періодично помішуючи, 3-5 хвилин. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і підсмажити до прозорості.
3. У каструлю з холодною водою опустити 4 яйця і зварити їх круто. Залити холодною водою і дати охолонути.
4. У фарш додати 1 сире яйце. Зелень вимити, просушити і дрібно нарізати. Додати в фарш зелень і смажений з грудинкою цибулю. Посолити і поперчити за смаком. Дно форми для випікання вистелити фольгою. Викласти невелику частину фаршу. Розмістити по центру форми варені яйця і зверху викласти решті фарш.
5. Форму накрити фольгою і відправити в добре розігріту духовку на 35-40 хвилин. Потім зняти фольгу і підсмажити до золотистої скоринки. Рулет з м'ясного фаршу в домашніх умовах готовий. Подавати його можна як гарячим, так і холодним.