Рецепт Рулет з м'ясного фаршу фото

Рулет з м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо котлети і тефтельки вже злегка набридли, то пропоную в якості альтернативи - рулет з м'ясного фаршу. Це оригінальний варіант подачі і приготування страви, який здивує вас і ваших гостей.

Опис приготування:

Цей рецепт рулету з м'ясного фаршу надзвичайно простий, він під силу навіть новачкам на кухні. Це відмінний варіант подачі м'ясного, так як готується без зайвого жиру і зберігає всі соки. Та й складнощів особливих в приготуванні немає. Переконайтеся самі!

  • Фарш - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 5 штук
  • Хліб або сухарі - 2-3 скибочок
  • Петрушка - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Грудинка - 100 грам
рулет з м'ясного фаршу - фото крок 1
1. Рецепт приготування рулету з м'ясного фаршу варто почати з обробки м'яса. Його необхідно пропустити через м'ясорубку і змішати з замоченим в молоці (можна в воді) хлібом. Краще використовувати саме домашній фарш.
рулет з м'ясного фаршу - фото крок 2
2. На суху сковороду викласти нарізану невеликими шматочками грудинку. Обсмажити її, періодично помішуючи, 3-5 хвилин. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і підсмажити до прозорості.
рулет з м'ясного фаршу - фото крок 3
3. У каструлю з холодною водою опустити 4 яйця і зварити їх круто. Залити холодною водою і дати охолонути.
рулет з м'ясного фаршу - фото крок 4
4. У фарш додати 1 сире яйце. Зелень вимити, просушити і дрібно нарізати. Додати в фарш зелень і смажений з грудинкою цибулю. Посолити і поперчити за смаком. Дно форми для випікання вистелити фольгою. Викласти невелику частину фаршу. Розмістити по центру форми варені яйця і зверху викласти решті фарш.
рулет з м'ясного фаршу - фото крок 5
5. Форму накрити фольгою і відправити в добре розігріту духовку на 35-40 хвилин. Потім зняти фольгу і підсмажити до золотистої скоринки. Рулет з м'ясного фаршу в домашніх умовах готовий. Подавати його можна як гарячим, так і холодним.

Схожі рецепти