Рецепт Чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу фото

Чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Приготуємо чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - це шикарне блюдо, яке підійде для щоденного раціону. Неймовірно смачно, ситно і поживно! Подавати чаклуни можна з овочами і сметаною.

Опис приготування:

Фарш для чаклунів краще використовувати домашнього приготування, можна взяти ошийок, щоб він вийшов соковитим. Готувати чаклуни будемо на сковороді, але за бажанням їх можна зробити в духовці. Чаклуни можна використовувати як основне блюдо, в поєднанні з овочами або соліннями вийде дуже смачно і ситно.

  • Картопля - 250 грам
  • Фарш м'ясний - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 30 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 2
Картопля очистіть, натріть на дрібній тертці, трохи відіжміть рідину. Додайте до картоплі одне велике куряче яйце.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 3
Всипте в ємність пшеничне борошно, сіль і перець за смаком.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 4
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками, додайте цибулю до фаршу, змішайте, сіль і перець додайте за смаком.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 5
Тепер сформуйте чаклуни, частина картоплі покрийте фаршем.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 6
Поверх фаршу додайте ще картопля. Сформуйте заготовку так, щоб фарш був усередині, а картопля його повністю покривав.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 7
Смажте чаклуни на рослинній олії, під кришкою, по 8-10 хвилин з кожного боку, на самому маленькому вогні.
чаклуни з картоплі і м'ясного фаршу - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти