Рецепт Тефтелі з фаршу фото

Тефтелі з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування тефтелей з фаршу. Що може бути краще простих, але смачних і тануть у роті тефтелей з фаршу з ароматним соусом? Порадуйте свою сім'ю простим, але дуже смачним блюдом!

Опис приготування:

Напевно, найперший мій рецепт тефтелей, дістався ще від бабусі. Мама часто готувала багато тефтелей для всієї родини. Цей рецепт стане в нагоді всім, хто вперше буде робити це блюдо самостійно. Для приготування тефтелей з фаршу заздалегідь замочуємо рис (беріть краще круглозерністий, він розварюється в фарші на ура! ) і робимо фарш (не знаю як ви, але я магазинів не довіряю). Для фаршу беремо навпіл свинину і яловичину - відмінне поєднання.

Рецепт тефтелей з фаршу наступний:

1. Замочений рис відваріть, він повинен вийти клейким, щоб добре з'єднатися з фаршем.

2. Даємо рису охолонути, потім вбиваємо в нього два яйця. Ретельно перемішуємо.

3. Додаємо в рис фарш (можна робити в зворотній послідовності, на якість це не впливає) і спеції. Добре перемішуємо, до отримання однорідної маси.

4. Відбийте фарш (піднімайте і кидайте в миску 5-6 раз) - тефтелі будуть формуватися набагато краще.

5. Зліпити круглі кульки і обсмажте їх в олії на сковороді.

6. Відправляємо тефтелі в духовку на 20 хвилин при 220 З.

7. В цей час, цибулю дрібно порубати, часник теж. Обсмажте їх на сковороді, додавши також борошна і томатної пасти. Коли цибуля стане золотистим, влийте води, тушкуйте соус до готовності.

8. Тефтелі заливаємо соусом і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.

Готово! Прикрасьте готову страву зеленню. Смачного!


  • Фарш (яловичина + свинина) - 750 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Напевно, найперший мій рецепт тефтелей, дістався ще від бабусі. Мама часто готувала багато тефтелей для всієї родини. Цей рецепт стане в нагоді всім, хто вперше буде робити це блюдо самостійно. Для приготування тефтелей з фаршу заздалегідь замочуємо рис (беріть краще круглозерністий, він розварюється в фарші на ура! ) і робимо фарш (не знаю як ви, але я магазинів не довіряю). Для фаршу беремо навпіл свинину і яловичину - відмінне поєднання.

Рецепт тефтелей з фаршу наступний:

1. Замочений рис відваріть, він повинен вийти клейким, щоб добре з'єднатися з фаршем.

2. Даємо рису охолонути, потім вбиваємо в нього два яйця. Ретельно перемішуємо.

3. Додаємо в рис фарш (можна робити в зворотній послідовності, на якість це не впливає) і спеції. Добре перемішуємо, до отримання однорідної маси.

4. Відбийте фарш (піднімайте і кидайте в миску 5-6 раз) - тефтелі будуть формуватися набагато краще.

5. Зліпити круглі кульки і обсмажте їх в олії на сковороді.

6. Відправляємо тефтелі в духовку на 20 хвилин при 220 З.

7. В цей час, цибулю дрібно порубати, часник теж. Обсмажте їх на сковороді, додавши також борошна і томатної пасти. Коли цибуля стане золотистим, влийте води, тушкуйте соус до готовності.

8. Тефтелі заливаємо соусом і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.

Готово! Прикрасьте готову страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти