Рецепт Суп з баранини з рисом фото

Суп з баранини з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Багато страви з баранини виходять досить ситними і важкими, однак можна з цього м'яса приготувати і ось такий простий і легкий супчик з рисом, це відмінний варіант для сніданку або обіду.

Опис приготування:

Якщо недавно у вас було свято, і ви готували для нього баранину, після якої залишилися кісточки з м'ясом, ви можете зробити з них суп з баранини з рисом в домашніх умовах. Це досить просте і легке блюдо, але воно як раз ідеально підходить для розвантажувальних днів після різних урочистостей і святкувань. Супчик виходить неймовірно смачний і наваристий, він зігріває вас, коли холодно, і при цьому не залишає тяжкості в шлунки. Насправді для мене цей простий рецепт супу з баранини з рисом один з найулюбленіших, тому я і вам раджу його обов'язково приготувати.

  • Баранина на кістки - 400 грам
  • Мал - 60 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 2 L
  • Кінза свіжа - 30-40 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп з баранини з рисом - фото крок 1
Отже, розрубуємо кістки з м'ясом на частини і викладаємо їх в каструлю, заливаємо водою і ставимо на повільний вогонь. Після того як рідина закипить, знімаємо піну і варимо баранину 1, 5-2 годину, прикривши каструлю кришкою.
суп з баранини з рисом - фото крок 2
Поки вариться м'ясо, очищаємо овочі і нарізаємо моркву на дрібні кубики, картопля ріжемо трохи більше, ріпчаста цибуля подрібнюємо.
суп з баранини з рисом - фото крок 3
Після закінчення 2 годин, ми акуратно витягаємо кістки з бульйону і відокремлюємо від них м'ясо, бульйон проціджуємо і повертаємо в каструлю. Коли рідина знову закипить, викладаємо в бульйон шматочки м'яса, додаємо рис (попередньо промитий) і нарізані овочі, солимо і приправляємо все спеціями за смаком. Варимо суп ще 20-25 хвилин, після чого знімаємо з вогню.
суп з баранини з рисом - фото крок 4
Подаємо готовий суп до столу, посипаємо його свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти