Суп харчо з баранини класичний
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям грузинської кухні присвячується. Хочу з вами поділитися, як приготувати суп харчо з баранини класичний. Запевняю, вам сподобається, адже суп - просто пальчики оближеш!
Червоний xarco - унікальне блюдо зі своєю історією. Лише йому притаманний той унікальний автентичний смак, який допомагає зануритися в атмосферу Грузії. Блюдо стане відмінним помічником на кухні, адже наїстися їм зможе вся сім'я. Готуйте і нічого не бійтеся, все вдасться!
- Зелень - 60 грам
- Ткемалі - 80 грам
- Часник - 12 грам
- Мал - 140 грам
- Баранина - 500 грам
- Сіль - 20 грам
- Цибуля - 120 грам
- Томатна паста - 60 грам
- Хміль-сунелі, перець гострий - по 5 Грам
1
Баранину промийте, опустіть в каструлю з водою і поставте на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, періодично знімаючи шум зверху.
2
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. На розпечену сковороду налийте олію і обсмажити цибулю до м'якості. Потім додайте до цибулі томатну пасту, гострий перець, часник і спеції. Ретельно все перемішайте. Додайте соус ткемалі і знову перемішайте.
3
З каструлі видаліть м'ясо і наріжте шматочками. Додайте в бульйон спеції, зажарку зі сковороди і нарізане шматочками м'ясо. Також додайте рис, який слід попередньо промити під водою.
Варимо до готовності, накривши кришкою, на середньому вогні до готовності рису.
Варимо до готовності, накривши кришкою, на середньому вогні до готовності рису.
4
Суп харчо класичний з бараниною готовий, смачного!