Рецепт Суп харчо з баранини класичний фото

Суп харчо з баранини класичний
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Всім любителям грузинської кухні присвячується. Хочу з вами поділитися, як приготувати суп харчо з баранини класичний. Запевняю, вам сподобається, адже суп - просто пальчики оближеш!

Опис приготування:

Червоний xarco - унікальне блюдо зі своєю історією. Лише йому притаманний той унікальний автентичний смак, який допомагає зануритися в атмосферу Грузії. Блюдо стане відмінним помічником на кухні, адже наїстися їм зможе вся сім'я. Готуйте і нічого не бійтеся, все вдасться!

  • Зелень - 60 грам
  • Ткемалі - 80 грам
  • Часник - 12 грам
  • Мал - 140 грам
  • Баранина - 500 грам
  • Сіль - 20 грам
  • Цибуля - 120 грам
  • Томатна паста - 60 грам
  • Хміль-сунелі, перець гострий - по 5 Грам
1
Баранину промийте, опустіть в каструлю з водою і поставте на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, періодично знімаючи шум зверху.
2
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. На розпечену сковороду налийте олію і обсмажити цибулю до м'якості. Потім додайте до цибулі томатну пасту, гострий перець, часник і спеції. Ретельно все перемішайте. Додайте соус ткемалі і знову перемішайте.
3
З каструлі видаліть м'ясо і наріжте шматочками. Додайте в бульйон спеції, зажарку зі сковороди і нарізане шматочками м'ясо. Також додайте рис, який слід попередньо промити під водою.
Варимо до готовності, накривши кришкою, на середньому вогні до готовності рису.
4
Суп харчо класичний з бараниною готовий, смачного!

Схожі рецепти