Харчо класичний з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Для справжніх любителів грузинських страв уявляю рецепт харчо. Ситний, ароматний, зігріваючий суп з бараниною сподобається всім і кожному. Дивіться рецепт!
Справжній грузинський суп сподобається всім шанувальникам ароматних і гострих страв. Гостроту в супі регулюйте самі, в залежності від своїх смакових переваг. Класичний харчо виходить досить гострим за рахунок червоного перцю. Автентичний смак супу надають грузинські спеції. Подавати можна з рубаною свіжою зеленню. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатний соус / пюре - 50 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Мал - 150 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Ткемалі - 50 грам
- Сіль, перець, хміль-сунелі, петрушка - За смаком
1
М'ясо промийте, овочі очистіть. Залийте м'ясо холодною водою і поставити в каструлі на вогонь, періодично знімаючи шум. Варіть м'ясо протягом однієї години на середньому вогні.
2
Потім м'ясо вийміть, остудіть і наріжте шматочками середньої величини. Штам Бульйон.
3
Поверніть м'ясо в бульйон, додайте промитий рис, дрібно нарізану цибулю, зелень і ретельно все перемішайте.
4
Додайте ткемалі і рубаний часник. Заправте суп приправами і варіть ще протягом 1 годину.
5
Смачного!