Рецепт Харчо класичний з баранини фото

Харчо класичний з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Xarco

Для справжніх любителів грузинських страв уявляю рецепт харчо. Ситний, ароматний, зігріваючий суп з бараниною сподобається всім і кожному. Дивіться рецепт!

Справжній грузинський суп сподобається всім шанувальникам ароматних і гострих страв. Гостроту в супі регулюйте самі, в залежності від своїх смакових переваг. Класичний харчо виходить досить гострим за рахунок червоного перцю. Автентичний смак супу надають грузинські спеції. Подавати можна з рубаною свіжою зеленню. Смачного!

  • Баранина - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Томатний соус / пюре - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Мал - 150 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Ткемалі - 50 грам
  • Сіль, перець, хміль-сунелі, петрушка - За смаком
1
М'ясо промийте, овочі очистіть. Залийте м'ясо холодною водою і поставити в каструлі на вогонь, періодично знімаючи шум. Варіть м'ясо протягом однієї години на середньому вогні.
2
Потім м'ясо вийміть, остудіть і наріжте шматочками середньої величини. Штам Бульйон.
3
Поверніть м'ясо в бульйон, додайте промитий рис, дрібно нарізану цибулю, зелень і ретельно все перемішайте.
4
Додайте ткемалі і рубаний часник. Заправте суп приправами і варіть ще протягом 1 годину.
5
Смачного!

Схожі рецепти