Харчо з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готую суп-харчо з бараниною за цим рецептом. Щоб процес йшов швидше, а страва вийшла смачніше, роблю його в мультиварці. Виходить просто супер!
Харчо з баранини в мультиварці готую так. Спочатку подрібнюю цибулю, часник, Kinzu, ріжу баранину і гострий перець. Обсмажую цибулю в чаші мультиварки до золотистого кольору, потім додаю м'ясо. Через 10 хвилин обсмажування додаю борошно, розведену водою, і томатну пасту. Заливаю водою і гранатовим соком, додаю стовчене волоські горіхи, рис і спеції, солю. Варю в режимі «Суп» півтори години. У готовий суп додаю часник і зелень. Хвилин 10 постоїть - і розливаю по тарілках. Запрошую до столу!
- Баранина - 700 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Гранатовий сік - 0, 5 склянки
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Цибуля - 3 штуки
- Пучок кінзи - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 10 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - За смаком
Баранину поріжте шматками.
Потовчіть в ступці волоські горіхи з перцем горошком.
Подрібніть цибулю.
Помийте і поріжте кінзу.
Гострий перець порізати тонкими кільцями.
Часник дрібно наріжте.
Обсмажте цибулю в чаші мультиварки на рослинній олії. Використовуйте режим «Жарка».
Потім додайте м'ясо і обсмажуйте ще 10 хвилин.
Змішайте борошно з невеликою кількістю води і додайте до м'яса, а через хвилину покладіть томатну пасту.
Потім влийте 2 літра води, Гранатовий сік, додайте рис, грецькі горіхи, гострий перець, лавровий лист, хміль-сунелі. Додати сіль.
Увімкніть режим «Суп» і готуйте півтори години. У готовий суп киньте часник і зелень і дайте настоятися перед подачею на стіл хвилин 10.