Суп харчо класичний

Суп харчо класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Грузинська кухня відрізняється ситними і не дуже-то легкими стравами. Я навіть не знаю жодного дієтичного. І цей рецепт не виняток. насичений смак, багато приправ і інгредієнтів. вивчайте!

опис приготування:

З моєї інструкції ви дізнаєтеся, як приготувати суп харчо класичний на яловичині. Характерна особливість страви - кислинка, яку прийнято отримувати за рахунок м'якоті сушених слив або ткемалі. Не забудьте і про інших "; пекучих" складових. але смак, звичайно, регулюйте на свій розсуд.

  • Яловичина на кістці— 500 грам
  • Мал— 100 грам
  • Волоський горіх— 100 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • Запашний перець горошком— 3 штуки
  • ткемалі соус— 1-2 Ст. ложок
  • Хміль-сунелі— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • часник— 4-5 зубчиків
  • кінза свіжа— 1 пучок
  • Червоний мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
Суп харчо класичний - фото крок 1 Яловичину промийте і залийте холодною водою. Доведіть її до кипіння. Зніміть піну і варіть протягом 2-х годин. Додайте в бульйон лавровий лист і горошини перцю. В цей же час наріжте і обсмажте цибулю в олії до м'якості.

Суп харчо класичний - фото крок 2 Помідори з надрізами на шкірці потримайте в окропі. Потім зніміть шкірку.

Суп харчо класичний - фото крок 3 Перетріть помідори в пюре. Додайте їх в сковороду. Гасіть овочі під кришкою на слабкому вогні 3-5 хвилин.

Суп харчо класичний - фото крок 4 Готовий бульйон процідити, прибравши з нього м'ясо. Воду знову доведіть до кипіння, а потім додайте в неї інгредієнти зі сковороди.

Суп харчо класичний - фото крок 5 У бульйон додайте промитий рис. Варіть суп ще 10 хвилин.

Суп харчо класичний - фото крок 6 Варене м'ясо відокремте від кістки і наріжте. Додайте його назад в суп.

Суп харчо класичний - фото крок 7 У харчо всипте хмелі-сунелі і мелений перець.

Суп харчо класичний - фото крок 8 Подрібніть горіхи і теж додайте їх в суп.

Суп харчо класичний - фото крок 9 Додайте ткемалі і варіть блюдо ще 10 хвилин. В кінці внесіть сіль, пропущений через прес часник і подрібнену кінзу.

Суп харчо класичний - фото крок 10 Харчо залиште під кришкою на 10 хвилин. потім подавайте. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Суп харчо з баранини класичний

Суп харчо з баранини класичний

Всім любителям грузинської кухні присвячується. Хочу з вами поділитися, як приготувати суп харчо з баранини класичний. запевняю, вам сподобається, адже суп — просто пальчики оближеш! опис приготування: червоний xarco — унікальне блюдо зі своєю історією. Лише йому притаманний той унікальний авт...

читати далі
Суп харчо грузинський

Суп харчо грузинський

розповідаю, як приготувати суп харчо грузинський в домашніх умовах. Класичний це рецепт? однозначно. А ось єдиний чи, я не впевнена, адже у кожної господині своє бачення класики! опис приготування: Перед вами простий рецепт супу харчо грузинського. думаю, він припаде до душі всім тим, кому зви...

читати далі
Суп харчо з курки

Суп харчо з курки

Рекомендую вам приготувати суп харчо з курки. Це дуже швидкий і смачний рецепт. Супчик можна зробити граючи. найскладніше — це порізати моркву, все інше дуже просто. Ось вам рецепт! опис приготування: Приготувати суп харчо з курки можна дуже швидко. Курка швидко вариться, вона більш дієтична. ...

читати далі
Суп харчо оригінальний

Суп харчо оригінальний

Супи прийнято вживати в їжу на обід в багатьох країнах світу. Їх різновидів безліч. Одним з найбільш популярних варіантів став суп харчо, який ви можете приготувати самостійно. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати суп харчо оригінальний, то прочитайте цей рецепт. Додавання слив р...

читати далі
Суп харчо простий

Суп харчо простий

Scarlet xarco - prostoe, але дуже смачна страва грузинської кухні. Цей ситний суп відомий на весь світ через свого неповторного, кисло-гострого і наповненого ароматними спеціями і зеленню, смаку. опис приготування: Якщо ви ще не знайомі з цією стравою і не знаєте, як приготувати суп харчо прос...

читати далі