Рецепт Суп харчо з баранини фото

Суп харчо з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Наша російської кухні невимовно багата, це не підлягає сумнівам. Але не варто забувати, що не тільки ми вміємо смачно готувати (з цим, звичайно, можна посперечатися).

Вашій увазі-суп харчо з баранини

Опис приготування:

Скажу відверто - харчо один з моїх улюблених супів, особливо з бараниною. Напевно, не одна особа чоловічої статі в цьому світі не буде байдужа до даного виробу, це я вам точно кажу. М'ясні страви - коник жителів сходу, даний суп відмінне тому підмога. При цьому суп харчо з баранини в домашніх умовах, нічим не поступається ресторанного. Для того щоб було саме так рекомендую наслідувати наш пошаговому рецептом. Де ж він? - запитаєте ви. Суп харчо з баранини з фото трішки нижче.

  • Баранина - 500 грам
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Часник - 2-3 штук
  • Помідори - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Горошок чорного перцю - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2 L
суп харчо з баранини - фото крок 1
Список необхідних продуктів вашій увазі.
суп харчо з баранини - фото крок 2
1е: моєму і ріжемо м'ясо невеликими шматочками. Після чого кладемо його в каструлю і заливаємо водою. Ставимо бульйон вариться на 60-90 хвилин, в решту 30 хв можна додати зелені. Важливий момент(! ) стежте за бульйоном, як тільки починає підходити пінка її треба відразу прибрати і зменшити вогонь, щоб вся ця смакота варилася в злегка булькає режимі.
суп харчо з баранини - фото крок 3
2е: Поки вариться м'ясо підготуємо помідори. Робимо це так: моєму помідори і заливаємо їх окропом повністю. Знімаємо з них шкірку і нарізаємо кубиками.
суп харчо з баранини - фото крок 4
3або: Час не терям, м'ясо вариться і ми не стоїмо на місці. Нарізаємо цибулю, кидаємо його на сковорідку, попередньо налив туди рослинного масла. Смажимо до золотистого кольору. Після цього добявляем в цибулю пару столових ложок бульйону і залишаємо його на дрібному вогні. Через 5 хвилин додаємо підготовлені до цього помідори і залишаємо ще хвилин на 10.
суп харчо з баранини - фото крок 5
4е: М'ясо майже зварилася, а значить пора додавати вміст нашої сковорідки в каструлю і чекаємо поки бульйон закипить, після чого додаємо рис. Бульйон повинен повторно закипіти і тепер потрібно зменшить вогонь і дати супу повариться.

Через пару хвилин додаємо лавровий лист базилік і горошок перцю. Варимо ще хвилин 5.

суп харчо з баранини - фото крок 6
5е: Суп вже майже готовий, залишилося тільки додати часник, петрушку, кріп і кінзу. Варимо ще хвилини 2 і даємо настоятися, приблизно 1 час. Після чого ваш суп готовий, а значить прийшов час обідати!

Схожі рецепти