Суп харчо з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Наша російської кухні невимовно багата, це не підлягає сумнівам. Але не варто забувати, що не тільки ми вміємо смачно готувати (з цим, звичайно, можна посперечатися).
Вашій увазі-суп харчо з баранини
Скажу відверто - харчо один з моїх улюблених супів, особливо з бараниною. Напевно, не одна особа чоловічої статі в цьому світі не буде байдужа до даного виробу, це я вам точно кажу. М'ясні страви - коник жителів сходу, даний суп відмінне тому підмога. При цьому суп харчо з баранини в домашніх умовах, нічим не поступається ресторанного. Для того щоб було саме так рекомендую наслідувати наш пошаговому рецептом. Де ж він? - запитаєте ви. Суп харчо з баранини з фото трішки нижче.
- Баранина - 500 грам
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Часник - 2-3 штук
- Помідори - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Горошок чорного перцю - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Кріп - За смаком
- Базилік - За смаком
- Braai - За смаком
- Лавровий лист - 4 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
Список необхідних продуктів вашій увазі.
1е: моєму і ріжемо м'ясо невеликими шматочками. Після чого кладемо його в каструлю і заливаємо водою. Ставимо бульйон вариться на 60-90 хвилин, в решту 30 хв можна додати зелені. Важливий момент(! ) стежте за бульйоном, як тільки починає підходити пінка її треба відразу прибрати і зменшити вогонь, щоб вся ця смакота варилася в злегка булькає режимі.
2е: Поки вариться м'ясо підготуємо помідори. Робимо це так: моєму помідори і заливаємо їх окропом повністю. Знімаємо з них шкірку і нарізаємо кубиками.
3або: Час не терям, м'ясо вариться і ми не стоїмо на місці. Нарізаємо цибулю, кидаємо його на сковорідку, попередньо налив туди рослинного масла. Смажимо до золотистого кольору. Після цього добявляем в цибулю пару столових ложок бульйону і залишаємо його на дрібному вогні. Через 5 хвилин додаємо підготовлені до цього помідори і залишаємо ще хвилин на 10.
4е: М'ясо майже зварилася, а значить пора додавати вміст нашої сковорідки в каструлю і чекаємо поки бульйон закипить, після чого додаємо рис. Бульйон повинен повторно закипіти і тепер потрібно зменшить вогонь і дати супу повариться.
Через пару хвилин додаємо лавровий лист базилік і горошок перцю. Варимо ще хвилин 5.
5е: Суп вже майже готовий, залишилося тільки додати часник, петрушку, кріп і кінзу. Варимо ще хвилини 2 і даємо настоятися, приблизно 1 час. Після чого ваш суп готовий, а значить прийшов час обідати!