Кавказький суп з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Кавказький суп з баранини ще називають бозбаш. Одним з інгредієнтів цього супу є каштани, якщо їх у вас немає, замініть каштани картоплею, як зробив я.
Кавказький суп з баранини готуйте так. Спочатку відваріть замочений заздалегідь нут. В окремій каструлі зваріть баранину з додаванням морквини, цибулі та спецій. Відварену баранину обсмажте на топленому маслі до рум'яної скоринки, потім в тому ж маслі посмажте цибулю. Коли він стане золотистого кольору, додайте моркву і помідори, тушкуйте разом 15 хвилин. Складіть у велику каструлю підготовлені інгредієнти - відварений горох, баранину, zažarku, порізані перець, айву і картопля, перець чилі, залийте процідженим бульйоном і поставте варитися протягом 30 хвилин. Для 10 хвилин до готовності додайте пропущений через прес часник. Для 5 хвилин до готовності влийте гранатовий сік і додайте спеції - базилік, koriandr, сіль, перець і порізану зелень. Готового супу дайте півгодини настоятися перед подачею на стіл. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Корінь петрушки - 20 грам
- Гайка - 1 Склянка
- Гранатовий сік - 0, 5 склянки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Айва - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Топлене масло - 2 Ст. Ложки
- Коріандр мелений - За смаком
- Базилік сухий - За смаком
- Сіль, перець - За смаком