Рецепт Кавказький суп з баранини фото

Кавказький суп з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Супи

Кавказький суп з баранини ще називають бозбаш. Одним з інгредієнтів цього супу є каштани, якщо їх у вас немає, замініть каштани картоплею, як зробив я.

Кавказький суп з баранини готуйте так. Спочатку відваріть замочений заздалегідь нут. В окремій каструлі зваріть баранину з додаванням морквини, цибулі та спецій. Відварену баранину обсмажте на топленому маслі до рум'яної скоринки, потім в тому ж маслі посмажте цибулю. Коли він стане золотистого кольору, додайте моркву і помідори, тушкуйте разом 15 хвилин. Складіть у велику каструлю підготовлені інгредієнти - відварений горох, баранину, zažarku, порізані перець, айву і картопля, перець чилі, залийте процідженим бульйоном і поставте варитися протягом 30 хвилин. Для 10 хвилин до готовності додайте пропущений через прес часник. Для 5 хвилин до готовності влийте гранатовий сік і додайте спеції - базилік, koriandr, сіль, перець і порізану зелень. Готового супу дайте півгодини настоятися перед подачею на стіл. Смачного!

  • Баранина - 500 грам
  • Корінь петрушки - 20 грам
  • Гайка - 1 Склянка
  • Гранатовий сік - 0, 5 склянки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Айва - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - За смаком
  • Базилік сухий - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
кавказький суп з баранини - фото крок 1
Нут замочіть з вечора напередодні приготування супу. Потім відваріть протягом півтори години.
кавказький суп з баранини - фото крок 2
Відваріть протягом години баранину, в бульйон киньте цілу цибулину, морквину, корінь петрушки, пару горошин чорного перцю і лавровий листочок.
кавказький суп з баранини - фото крок 3
Цибуля наріжте півкільцями.
кавказький суп з баранини - фото крок 4
Також поріжте моркву.
кавказький суп з баранини - фото крок 5
Подрібніть болгарський перець.
кавказький суп з баранини - фото крок 6
Видаліть шкірку у помідор і поріжте кубиками.
кавказький суп з баранини - фото крок 7
Дрібно наріжте айву.
кавказький суп з баранини - фото крок 8
Напівготову баранину виберіть з бульйону і обсмажте на топленому маслі до скоринки. Потім викладіть її зі сковороди.
кавказький суп з баранини - фото крок 9
На тій самій олії обсмажте цибулю до золотистого кольору.
кавказький суп з баранини - фото крок 10
Потім додайте моркву і помідори і тушкуйте протягом 15 хвилин.
кавказький суп з баранини - фото крок 11
У велику каструлю висипте відварений горох.
кавказький суп з баранини - фото крок 12
Додайте баранину і залийте засмажкою.
кавказький суп з баранини - фото крок 13
Покладіть в каструлю перець і айву.
кавказький суп з баранини - фото крок 14
Процідіть бульйон, залийте його в каструлю, додайте нарізану картоплю, перець чилі і поставте на вогонь. Варіть півгодини після закипання. Для 10 хвилин до готовності додайте пропущений через прес часник.
кавказький суп з баранини - фото крок 15
Для 5 хвилин до готовності влийте гранатовий сік і додайте спеції - базилік, koriandr, сіль, перець і порізану зелень. Готового супу дайте півгодини настоятися перед подачею на стіл.

Схожі рецепти