Рецепт Чапати фото

Чапати
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чапати - традиційний індійський хліб. Готується дуже просто і швидко. Вам знадобиться тільки борошно, сіль і вода. Отже, рецепт чапати - до вашої уваги!

Опис приготування:

Чапати вам подадуть в будь-якому індійському ресторані. Власне, що і сталося зі мною, після чого я вирішила навчитися готувати чапати для своєї сім'ї. Можете додати прянощів, але справжній чапати робиться прісним, навіть без солі. Тому раджу солити помірно. Смачного!

  • Борошно - 2 склянки
  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
чапати - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
чапати - фото крок 2
Залиште тісто в теплому місці на 40 хвилин. Краще накрити харчовою плівкою або покласти в целофановий пакет.
чапати - фото крок 3
Потім розділіть тісто на однакові кульки і розкачайте з них коржики.
чапати - фото крок 4
Коржі обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Подавайте з будь-яким блюдом або соусом.

Схожі рецепти