Чапати
(покроковий рецепт з фото)
Чапати - традиційний індійський хліб. Готується дуже просто і швидко. Вам знадобиться тільки борошно, сіль і вода. Отже, рецепт чапати - до вашої уваги!
Чапати вам подадуть в будь-якому індійському ресторані. Власне, що і сталося зі мною, після чого я вирішила навчитися готувати чапати для своєї сім'ї. Можете додати прянощів, але справжній чапати робиться прісним, навіть без солі. Тому раджу солити помірно. Смачного!
- Борошно - 2 склянки
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
Залиште тісто в теплому місці на 40 хвилин. Краще накрити харчовою плівкою або покласти в целофановий пакет.
Потім розділіть тісто на однакові кульки і розкачайте з них коржики.
Коржі обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Подавайте з будь-яким блюдом або соусом.