Рецепт Біріані з овочами фото

Біріані з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Біріані з овочами - національне індійське блюдо. Втім, в багатьох інших східних країнах воно теж популярно. Готується з рисом, сумішшю спецій Гараму Масала і різноманітними овочами.

Опис приготування:

Біріані з овочами я спробувала в індійському ресторані. Мені дуже сподобалося це блюдо. Ситне і просте в приготуванні, воно завжди виручить вас. Спеції просочують овочі та рис, від чого вони виходять соковитими і смачними. Готуйте біріані з овочами частіше, це блюдо точно не набридне. Смачного!

  • Корінь імбиру - 30-50 грам
  • Суміш спецій Гараму Масала - 2 Ст. Ложки
  • Puchok koriandra (кінзи) - 1 штука (невеликий.)
  • Мал - 2 склянки (краще рис басматі)
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 100-150 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вода - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
біріані з овочами - фото крок 1
Спочатку подрібніть часник і імбир, краще в блендері. Потім обсмажте отриману имбирно-часникову пасту на рослинному маслі в каструлі.
біріані з овочами - фото крок 2
Овочі, морква, картопля і стручкову квасолю наріжте невеликими шматочками. Додайте в каструлю. Так само викладіть туди рис.
біріані з овочами - фото крок 3
Додайте води і спецій. Тушіте 20 хвилин.
біріані з овочами - фото крок 4
У вас вийде прекрасний ароматне блюдо - біріані з овочами. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти