Рецепт Маслята с гречкой фото

Маслята с гречкой
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Крупи, Гриби, Гречка, Масло
Дієтичне харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Відмінне, просте і неймовірно смачне пісне блюдо. Грибочки, обсмажені на сковороді з гречкою, морквою, цибулею і спеціями зроблять ваш вечерю незабутнім. Обов'язково приготуйте!

До вашої уваги простий рецепт приготування маслюків з гречкою. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: гречка, масло, морква, цибуля ріпчаста, масло рослинне, бульйон грибний і спеції. Набір спецій може бути абсолютно різний, виходячи з ваших особистих переваг. Гарного вам настрою!

  • Гречка - 1, 5 склянки (відварена)
  • Масло - 2 склянки (відварені)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (по щіпці: базилік, розмарин, петрушка, паприка, куркума, орегано. )
  • Бульйон грибний - 2 склянки
маслюки с гречкой - фото крок 1
Гриби відварюємо до готовності, бульйон залишаємо на потім. Потім обсмажуємо на сковороді дрібно порізану цибулю і порізані гриби.
маслюки с гречкой - фото крок 2
Спеції змішайте з бульйоном.
маслюки с гречкой - фото крок 3
Морква ріжемо брусочками і обсмажуємо до напівготовності.
маслюки с гречкой - фото крок 4
Зварену гречку кілька хвилин підсмажити на сковороді, потім залити грибним бульйоном зі спеціями і готувати під кришкою 10 хвилин. Після чого, додаємо гриби з цибулею і морква. tusim 10 хвилин, помішуючи.
маслюки с гречкой - фото крок 5
Все готово! Смачного!

Схожі рецепти