Маслята с гречкой
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне, просте і неймовірно смачне пісне блюдо. Грибочки, обсмажені на сковороді з гречкою, морквою, цибулею і спеціями зроблять ваш вечерю незабутнім. Обов'язково приготуйте!
До вашої уваги простий рецепт приготування маслюків з гречкою. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: гречка, масло, морква, цибуля ріпчаста, масло рослинне, бульйон грибний і спеції. Набір спецій може бути абсолютно різний, виходячи з ваших особистих переваг. Гарного вам настрою!
- Гречка - 1, 5 склянки (відварена)
- Масло - 2 склянки (відварені)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (по щіпці: базилік, розмарин, петрушка, паприка, куркума, орегано. )
- Бульйон грибний - 2 склянки
Гриби відварюємо до готовності, бульйон залишаємо на потім. Потім обсмажуємо на сковороді дрібно порізану цибулю і порізані гриби.
Спеції змішайте з бульйоном.
Морква ріжемо брусочками і обсмажуємо до напівготовності.
Зварену гречку кілька хвилин підсмажити на сковороді, потім залити грибним бульйоном зі спеціями і готувати під кришкою 10 хвилин. Після чого, додаємо гриби з цибулею і морква. tusim 10 хвилин, помішуючи.
Все готово! Смачного!