Гуляш с гречкой
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш с гречкой - не тільки смачне, але і корисне блюдо. Погодьтеся, гречку їмо не часто. Зернові необхідні для нашого організму, в них - білки, мінерали. Що стосується м'яса, візьмемо яловичину.
У процесі приготування гуляшу з гречкою в нього смачно додати нарізаний гострий перчик. Особливо це сподобається тим, хто любить пікантні страви.
Як приготувати гуляш з гречкою?
1. Цибуля чистий, поріжте півкільцями. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Морква промийте, почистіть і натріть на крупній тертці. Chesnok чистий і narubite. А болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки і наріжте півкільцями.
2. У товстостінній каструлі або високої сковороді нагрійте масло. Обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості.
3. До цибулі додайте яловичину. Обсмажуйте, періодично помішуючи, поки не випарується рідина.
4. До м'яса і цибулі додайте терту моркву.
5. Потім в сковороду викладіть болгарський перець і часник. Обсмажуйте овочі з м'ясом, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.
6. Потім м'ясо з овочами злегка відсуньте від краю і в нинішньому соку обсмажте, перемішуючи, томатну пасту з борошном.
7. Залийте гуляш кип'яченою водою або готовим м'ясним бульйоном так, щоб інгредієнти вкрилися на 1 см рідиною. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння, потім знизьте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м'якості м'яса.
8. Гречку відварити згідно з вказівками на упаковці. У готову гречку покладіть шматочок вершкового масла.
9. Подавайте гуляш з гречкою, прикрасивши страву свіжою рубаною зеленню.
Гуляш з гречкою готовий!
Смачного!
- Яловичина - 450 грам (філе)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 80 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Як приготувати гуляш з гречкою?
1. Цибуля чистий, поріжте півкільцями. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Морква промийте, почистіть і натріть на крупній тертці. Chesnok чистий і narubite. А болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки і наріжте півкільцями.
2. У товстостінній каструлі або високої сковороді нагрійте масло. Обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості.
3. До цибулі додайте яловичину. Обсмажуйте, періодично помішуючи, поки не випарується рідина.
4. До м'яса і цибулі додайте терту моркву.
5. Потім в сковороду викладіть болгарський перець і часник. Обсмажуйте овочі з м'ясом, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.
6. Потім м'ясо з овочами злегка відсуньте від краю і в нинішньому соку обсмажте, перемішуючи, томатну пасту з борошном.
7. Залийте гуляш кип'яченою водою або готовим м'ясним бульйоном так, щоб інгредієнти вкрилися на 1 см рідиною. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння, потім знизьте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м'якості м'яса.
8. Гречку відварити згідно з вказівками на упаковці. У готову гречку покладіть шматочок вершкового масла.
9. Подавайте гуляш з гречкою, прикрасивши страву свіжою рубаною зеленню.
Гуляш з гречкою готовий!
Смачного!