Рецепт Гуляш с гречкой фото

Гуляш с гречкой
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Гречка
Пісні страви
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш с гречкой - не тільки смачне, але і корисне блюдо. Погодьтеся, гречку їмо не часто. Зернові необхідні для нашого організму, в них - білки, мінерали. Що стосується м'яса, візьмемо яловичину.

Опис приготування:

У процесі приготування гуляшу з гречкою в нього смачно додати нарізаний гострий перчик. Особливо це сподобається тим, хто любить пікантні страви.

Як приготувати гуляш з гречкою?

1. Цибуля чистий, поріжте півкільцями. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Морква промийте, почистіть і натріть на крупній тертці. Chesnok чистий і narubite. А болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки і наріжте півкільцями.

2. У товстостінній каструлі або високої сковороді нагрійте масло. Обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості.

3. До цибулі додайте яловичину. Обсмажуйте, періодично помішуючи, поки не випарується рідина.

4. До м'яса і цибулі додайте терту моркву.

5. Потім в сковороду викладіть болгарський перець і часник. Обсмажуйте овочі з м'ясом, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

6. Потім м'ясо з овочами злегка відсуньте від краю і в нинішньому соку обсмажте, перемішуючи, томатну пасту з борошном.

7. Залийте гуляш кип'яченою водою або готовим м'ясним бульйоном так, щоб інгредієнти вкрилися на 1 см рідиною. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння, потім знизьте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м'якості м'яса.

8. Гречку відварити згідно з вказівками на упаковці. У готову гречку покладіть шматочок вершкового масла.

9. Подавайте гуляш з гречкою, прикрасивши страву свіжою рубаною зеленню.

Гуляш з гречкою готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 450 грам (філе)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 80 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
У процесі приготування гуляшу з гречкою в нього смачно додати нарізаний гострий перчик. Особливо це сподобається тим, хто любить пікантні страви.

Як приготувати гуляш з гречкою?

1. Цибуля чистий, поріжте півкільцями. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Морква промийте, почистіть і натріть на крупній тертці. Chesnok чистий і narubite. А болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки і наріжте півкільцями.

2. У товстостінній каструлі або високої сковороді нагрійте масло. Обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості.

3. До цибулі додайте яловичину. Обсмажуйте, періодично помішуючи, поки не випарується рідина.

4. До м'яса і цибулі додайте терту моркву.

5. Потім в сковороду викладіть болгарський перець і часник. Обсмажуйте овочі з м'ясом, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

6. Потім м'ясо з овочами злегка відсуньте від краю і в нинішньому соку обсмажте, перемішуючи, томатну пасту з борошном.

7. Залийте гуляш кип'яченою водою або готовим м'ясним бульйоном так, щоб інгредієнти вкрилися на 1 см рідиною. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння, потім знизьте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м'якості м'яса.

8. Гречку відварити згідно з вказівками на упаковці. У готову гречку покладіть шматочок вершкового масла.

9. Подавайте гуляш з гречкою, прикрасивши страву свіжою рубаною зеленню.

Гуляш з гречкою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти