Рецепт Смачний паштет з курячої печінки фото

Смачний паштет з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Паштет - це відмінна закуска для бутербродів на сніданок або фуршету. Пропоную рецепт, як приготувати смачний паштет з курячої печінки. Блюдо готується дуже просто, але ви самі все побачите.

Опис приготування:

Можна купити готовий паштет в магазині, тим більше, що ціна цього продукту не так вже й велика. Домашній паштет - це відмінна альтернатива покупному. Приготувавши його, ви будете впевненими в свіжості і якості. Для цього знадобляться: куряча печінка, морква, цибуля, рафінована олія та сіль.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 1
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти. Печінка ретельно промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб пішла зайва вода, морква очищаємо і натираємо на тертці, цибуля також очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 2
2. Сковороду або сотейник розігріваємо з рослинним маслом.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 3
3. Кладемо туди подрібнену цибулю.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 4
4. Обсмажуємо його до готовності (до м'якості і придбання золотистого відтінку).
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 5
5. До цибулі додаємо терту моркву.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 6
6. Обсмажуємо до м'якості.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 7
7. Слідом додаємо курячу печінку (можна класти її цілком або попередньо нарізати шматочками).
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 8
8. Смажимо до повної готовності, постійно помішуючи.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 9
9. Готову печінку з овочами пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера. Зберігаємо в холодильнику.
смачний паштет з курячої печінки - фото крок 10
10. Намазуємо готовий паштет на бутерброди і подаємо з овочами.

Схожі рецепти