Смачний паштет з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Паштет - це відмінна закуска для бутербродів на сніданок або фуршету. Пропоную рецепт, як приготувати смачний паштет з курячої печінки. Блюдо готується дуже просто, але ви самі все побачите.
Можна купити готовий паштет в магазині, тим більше, що ціна цього продукту не так вже й велика. Домашній паштет - це відмінна альтернатива покупному. Приготувавши його, ви будете впевненими в свіжості і якості. Для цього знадобляться: куряча печінка, морква, цибуля, рафінована олія та сіль.
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти. Печінка ретельно промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб пішла зайва вода, морква очищаємо і натираємо на тертці, цибуля також очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
2. Сковороду або сотейник розігріваємо з рослинним маслом.
3. Кладемо туди подрібнену цибулю.
4. Обсмажуємо його до готовності (до м'якості і придбання золотистого відтінку).
5. До цибулі додаємо терту моркву.
6. Обсмажуємо до м'якості.
7. Слідом додаємо курячу печінку (можна класти її цілком або попередньо нарізати шматочками).
8. Смажимо до повної готовності, постійно помішуючи.
9. Готову печінку з овочами пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера. Зберігаємо в холодильнику.
10. Намазуємо готовий паштет на бутерброди і подаємо з овочами.