PTITE
(покроковий рецепт з фото)
pTITE - ізраїльський кускус. Існує безліч рецептів його приготування. У мене ПТІТ з куркою і овочами. Любіть кухню різних національностей? Заходьте і дивіться рецепт!
Експериментуйте! До цибулі цілком можна додати натерту моркву, а курку замінити на м'ясо. Виходить ситно і смачно!
- Кускус - 150 грам
- Курка - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 100 мілілітрів

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. Курку наріжте на невеликі шматочки.

3. Обсмажте курку на сковороді з додаванням олії.

4. Лук наріжте кубиком.

5. Курку приберіть зі сковороди, викладіть цибулю і обсмажте.

6. Додайте кускус.

7. Обсмажте, щоб кожна крупинка просочилася маслом.

8. Додайте воду, посоліть і варіть до випарювання рідини.

9. Поверніть курку в сковороду, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.

10. Смачного!