PTITE
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
pTITE - ізраїльський кускус. Існує безліч рецептів його приготування. У мене ПТІТ з куркою і овочами. Любіть кухню різних національностей? Заходьте і дивіться рецепт!
Опис приготування:
Експериментуйте! До цибулі цілком можна додати натерту моркву, а курку замінити на м'ясо. Виходить ситно і смачно!
- Кускус - 150 грам
- Курка - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Курку наріжте на невеликі шматочки.
3. Обсмажте курку на сковороді з додаванням олії.
4. Лук наріжте кубиком.
5. Курку приберіть зі сковороди, викладіть цибулю і обсмажте.
6. Додайте кускус.
7. Обсмажте, щоб кожна крупинка просочилася маслом.
8. Додайте воду, посоліть і варіть до випарювання рідини.
9. Поверніть курку в сковороду, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.
10. Смачного!