Рецепт PTITE фото

PTITE
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Крупи , Кускус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

pTITE - ізраїльський кускус. Існує безліч рецептів його приготування. У мене ПТІТ з куркою і овочами. Любіть кухню різних національностей? Заходьте і дивіться рецепт!

Опис приготування:

Експериментуйте! До цибулі цілком можна додати натерту моркву, а курку замінити на м'ясо. Виходить ситно і смачно!

  • Кускус - 150 грам
  • Курка - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
pTITE - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
pTITE - фото крок 2
2. Курку наріжте на невеликі шматочки.
pTITE - фото крок 3
3. Обсмажте курку на сковороді з додаванням олії.
pTITE - фото крок 4
4. Лук наріжте кубиком.
pTITE - фото крок 5
5. Курку приберіть зі сковороди, викладіть цибулю і обсмажте.
pTITE - фото крок 6
6. Додайте кускус.
pTITE - фото крок 7
7. Обсмажте, щоб кожна крупинка просочилася маслом.
pTITE - фото крок 8
8. Додайте воду, посоліть і варіть до випарювання рідини.
pTITE - фото крок 9
9. Поверніть курку в сковороду, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.
pTITE - фото крок 10
10. Смачного!

Схожі рецепти