Бутерброд «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще бургера? звичайно, домашній бургер! Готується він дуже просто, а виходить не менш смачним і ефектним, ніж в Макдональдсі. До того ж, ви на 100% впевнені в свіжості продуктів.
Куряче філе для бургера можете приготувати будь-яким зручним способом - посмажити на грилі або на плиті в сковороді, приготувати в духовці або аерогрилі. Спеції для курки теж беріть виключно на свій смак, у мене в цей раз "каррі" . Розповідаю, як приготувати бургер "цезар" .
- Булочки - 3 штуки (для бургера)
- Філе курячої грудки - 250-300 грам
- Бекон - 50 грам
- Помідор - 2 штуки
- Салат листовий - пучок
- Жовток курячий - 1 штука (сирої)
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Ančous - 2-3 штук
- Пармезан - 30 грам
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком (для курки)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе курки помийте, обсушити паперовим рушником. Наріжте невеликими пластинами. Залийте 1-2 ст.Л. Оливкового масла, посоліть за смаком і додайте спеції. Перемішайте і приберіть в сторону маринуватися на 10-15 хвилин.
Бекон наріжте шматочками шириною близько 2 см. Обсмажте на сухій сковороді, щоб бекон став рум'яним і хрустким. Приберіть зі сковороди.
Потім на цю ж сковороду викладіть куряче філе і обсмажте до готовності і рум'яності з двох сторін. Викладіть на тарілку.
Приготуйте соус. Жовток збийте блендером з лимонним соком. Продовжуючи збивати влийте оливкову олію.
Додайте в чашу з соусом натертий дрібно пармезан і шматочки філе анчоусів. Збийте ще раз.
На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте розрізані навпіл булки з боку зрізів.
Соус розділіть навпіл. Однією половиною заправте частина салатного листя, а другою половиною змастіть нижні частини обсмажених булочок.
Тепер можна збирати бургер. На змащену соусом булку викладіть чисті листки салату для прикраси.
Потім кружечки помідорів.
На помідори викладіть куряче філе.
На філе - листя салату в соусі.
Останнім шаром - чіпси з бекону. Накрийте верхньою частиною булки.
Бургер "цезар" готовий. Смачного!