Булочки з ковбасою а-ля бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Поділюся рецептом зі своїх запасів, як приготувати булочки з ковбасою а-ля бутерброд.
Опис приготування:
Ковбасу краще використовувати копчену або ковбаски в кишці, так блюдо буде смачніше. Можна додати соус, гірчицю, зелень, овочі, сир. Подавайте такі булочки-бутерброди гарячими. Можна запекти їх в духовці або на грилі. Булочки зробіть самі або купіть готові.
- Булочки - 4 штуки
- Яйця - 6 штук
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сир - 100 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1
У кожній булочці зробіть надріз вздовж, дістаньте м'якуш, викладіть булки на деко.
2
У миску розбийте яйця, додайте вершки, сіль, перець і перемішайте гарненько.
3
Наріжте ковбасу товстими шматочками, натріть сир на дрібній тертці.
4
Кожну булочку заповніть ковбасою і сиром, потім залийте яєчної сумішшю. Прикрасьте булочки зеленню.
5
Надішліть булочки в розігрітий до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Подавайте їх відразу.