Рецепт Бутерброд «неохайний Джо» фото

Бутерброд «неохайний Джо»
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Бургери
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Цей бургер відрізняється за формою від звичного покупного, проте на смак це зовсім не впливає. Зробити такий набагато простіше і швидше, ніж звичайно. Розповім, як приготувати бургер «Неохайний Джо».

Опис приготування:

Замість звичного укладання інгредієнтів шарами, в цьому бургер все навпаки. Приготуйте фарш, додайте до нього соус і викладіть між двох булочок, подавайте відразу. Бургер виходить дуже соковитим і ситним. А свою незвичайну назву він отримав через те, що всякий, хто його їсть, обов'язково забрудниться.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фарш із яловичини - 550 грам
  • Кетчуп - 0, 5 склянки
  • Томатний соус - 2 склянки
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Мелена гвоздика - 1 щіпка
  • Булочки для бургерів - 4 штуки
бургер
1. Наріжте дуже дрібно морква, потім викладіть її на заздалегідь розігріту сковороду з оливковою олією.
бургер
2. Через кілька хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю, селера, часник, обсмажте все близько 5 хвилин. Перекладіть овочі в окрему миску.
бургер
3. Поверніть сковороду на вогонь, викладіть яловичий фарш і розімніть його лопаткою.
бургер
4. Обсмажте фарш до готовності, посоліть його і поперчіть трохи.
бургер
5. Викладіть до фаршу раніше обсмажені овочі, додайте кетчуп і томатний соус, вустерширський соус, винний оцет і цукровий пісок, а також мелену гвоздику.
бургер
6. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте все близько 10 хвилин, за смаком додайте сіль або перець.
бургер
7. Розріжте кожну булочку навпіл і підсмажте, потім викладіть на одну частину начинку і притисніть другий булкою, подавайте бургери відразу.

Схожі рецепти