Рецепт Бутерброд «неохайний Джо» фото

Бутерброд «неохайний Джо»
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
М'ясо, Овочі, Фарш
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Бургери

Цей бургер відрізняється за формою від звичного покупного, проте на смак це зовсім не впливає. Зробити такий набагато простіше і швидше, ніж звичайно. Розповім, як приготувати бургер «Неохайний Джо».

Замість звичного укладання інгредієнтів шарами, в цьому бургер все навпаки. Приготуйте фарш, додайте до нього соус і викладіть між двох булочок, подавайте відразу. Бургер виходить дуже соковитим і ситним. А свою незвичайну назву він отримав через те, що всякий, хто його їсть, обов'язково забрудниться.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фарш із яловичини - 550 грам
  • Кетчуп - 0, 5 склянки
  • Томатний соус - 2 склянки
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Мелена гвоздика - 1 щіпка
  • Булочки для бургерів - 4 штуки
бургер
1. Наріжте дуже дрібно морква, потім викладіть її на заздалегідь розігріту сковороду з оливковою олією.
бургер
2. Через кілька хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю, селера, часник, обсмажте все близько 5 хвилин. Перекладіть овочі в окрему миску.
бургер
3. Поверніть сковороду на вогонь, викладіть яловичий фарш і розімніть його лопаткою.
бургер
4. Обсмажте фарш до готовності, посоліть його і поперчіть трохи.
бургер
5. Викладіть до фаршу раніше обсмажені овочі, додайте кетчуп і томатний соус, вустерширський соус, винний оцет і цукровий пісок, а також мелену гвоздику.
бургер
6. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте все близько 10 хвилин, за смаком додайте сіль або перець.
бургер
7. Розріжте кожну булочку навпіл і підсмажте, потім викладіть на одну частину начинку і притисніть другий булкою, подавайте бургери відразу.

Схожі рецепти