Гамбургер «недбалий Джо»
(покроковий рецепт з фото)
Гамбургер "недбалий Джо" готується з підсмаженого яловичого фаршу з морквою, цибулею, часником, селерою і томатним соусом. Якщо ви хочете чогось незвичайного і смачного для перекусу, раджу його!
Відмінний гамбургер для ситного перекусу, який готується нетрадиційним способом. Він виходить дуже смачним і ситним. Ще одну головну уязик - якісна булочка. Її можна обсмажити з двох сторін при бажанні, але це не обов'язково. Спеції - також важливий нюанс для того, щоб готовий гамбургер вийшов смачним.
- Булка для гамбургера - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложок (для смаження)
- Морква - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Селера - 1 штук
- Фарш - 300 грам (з яловичини)
- Кетчуп - 150 грам
- Томатна паста - 10 грам
- Спеції - 1 За смаком
- Цукор - 1 Щепоток
1. Щоб заощадити час, я нашаткувати всі овочі в кухонному комбайні. Але і вручну на це піде не більше 10 хвилин. На рослинному маслі потрібно обсмажити моркву, цибуля і селера. Смажте при постійному помішуванні 5 хвилин.
2. Окремо потрібно обсмажити фарш з яловичини. Не додавайте занадто багато масла, щоб начинка не вийшла дуже жирної. Краще додати в середині смаження трохи водички і накрити кришкою. Як відомо, фарш готується дуже швидко.
3. Відправляємо фарш до овочів, додаємо кетчуп з томатною пастою. Все перемішуємо і додаємо спеції. Смажимо на слабкому вогні і постійно помішувати.
4. Додаємо трохи водички і накриваємо кришкою. tusim, поки вода випарується. Потім викладаємо на окремий посуд і даємо охолонути.
5. Розрізаємо булочку навпіл і викладаємо начинку. Вона виходить недбалої, в цьому вся родзинка гамбургера.