Домашній гамбургер з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Домашній гамбургер з ковбасою - це швидкий перекус, який можна з легкістю приготувати на своїй кухні. Варіант з ковбасою дуже смачний і простий у приготуванні.
Домашній гамбургер з ковбасою - це улюблене частування для дорослих і дітей. Часто в холодильнику залишається трохи ковбаси, тому з неї можна сміливо приготувати ситний і поживний перекус. Такий гамбургер завжди можна взяти з собою в дорогу або дати дітям до школи, щоб вони змогли вчасно вгамувати голод.
- Булочка для гамбургер - 1 штука
- Ковбаса копчена - 30 грам
- Сир - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 30 грам
- Листя салату - 1 штука
- Кетчуп - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Солодкий перець - 20 грам
- Кріп - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування домашнього гамбургера з ковбасою.
Розріжте булочку для гамбургера уздовж навпіл і злегка підсмажте на сухій сковороді, виклавши її внутрішньою частиною на поверхню сковороди.
Лук наріжте кільцями і обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії. Лук повинен вийти золотистим і трохи прозорим. Таким чином піде його гіркоту.
Змастіть нижню частину булочки кетчупом і майонезом.
Зверху викладіть лист салату і шматочок копченої ковбаси.
Додайте кільця смаженої цибулі.
Зверху викладіть шматочки сиру і солодкого перцю.
Зверху прикрийте гамбургер залишилася булочкою. За смаком додайте трохи свіжого кропу. Смачного!